Sve je jasno kao na dlanu! / 'Misteriozni' Biden govor je počeo u 2.22 sati 22.2.2022. Numerolozi i astrolozi i inače ga obožavaju, sad ih baca u trans

Image
Foto: AP

E, da je samo to! Što je tek s povratkom Plutona nakon dva i pol stoljeća, s podznakom u Strijelcu, s Mjesecom u Biku...? A tek ono iz Njemačke!

23.2.2022.
10:40
AP
VOYO logo

Numerologija je sustav vjerovanja u ezoteričnu povezanost brojeva s pojavama u materijalnom svijetu. Pojednostavljeno, riječ je o praznovjerju iste razine kao i astrologija. Pa ipak, čak se i washingtonski dopisnik Guardiana David Smith u analizi sinoćnjeg govora Joea Bidena, poigrao brojkama:

"Numerolozi će biti fascinirani time što je Joe Biden svoj govor o Ukrajini započeo u utorak u 2.22 poslijepodne 22.2.2022."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je beskrajno u pravu. Na datum za koji su diljem svijeta primijetili i da u sebi sadrži mnoštvo dvojki i da je palindrom (isto se čita slijeva na desno i zdesna na lijevo) i da, slijedom toga, naravno da mora nositi tko zna kakva čudesna kozmička značenja, predsjednik SAD-a im je priuštio još i ovakvu poslasticu.

I to kao početkom govora o nečem tako ozbiljnom, možda čak i sudbinskom po budućnost svijeta. Primjerice, još i prije Bidena, konzervativni bulevarski dnevnik New York Post angažirao je "dugogodišnjeg numerologa s Manhattana" da objasni "numerološku znakovitost" tog datuma po SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'On će ići još puno dalje' /

Biden nakon odluke Rusije da šalje vojsku: 'Ovo je početak invazije. Što si Putin umišlja zaboga?' Najavio je i sankcije

Image
'On će ići još puno dalje' /

Biden nakon odluke Rusije da šalje vojsku: 'Ovo je početak invazije. Što si Putin umišlja zaboga?' Najavio je i sankcije

Pa im je ovaj prodao priču o "promjeni moći", o "novom početku", o takvim stvarima, čak su se obratili za pomoć astrologinji koja im je objašnjavala "povratak Plutona" na poziciju na kojoj je bio kad je SAD 1776. proglasila nezavisnost od britanske krune.

Astrolozi, posebno oni iz NY Posta, i inače su škvadra koja obožava Bidena, "škorpiona i vladara" koji je na mjesto 46. predsjednika SAD-a stupio kad su Jupiter i Saturn išli prema vodenjaku. Pa onda rastući Mjesec u Biku, Merkur u Djevici… Uz podznak u Strijelcu, sve je jasno. Nije li?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eno se informirajte na portalu Oprah Winfrey, samo pročitajte, pa ako to nije konačan dokaz...

Takav čovjek u takvom jednom trenutku složio im je početak svog govora o Putinu u 2.22 sati poslijepodne po lokalnom vremenu. Naravno da su obožavatelji takvog tumačenja svijeta, ovo- i onostranog, počeli postavljati pitanja poput: "Što je htio postići time što je pričekao baš u minutu točno taj trenutak?" Hm…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako god, Biden definitivno nije od sorte koja bi padala na numerološke fore. Ako ništa drugo, on je praktični katolik, a katolicima znamo da su takve stvari zabranjene pod prijetnjom nezgodnih iskustava u zagrobnom životu.

A Vladimir Putin? RTL je sinoć prenio izjavu stručnjakinje za političku komunikaciju, koja je primijetila da je ruski predsjednik nemalo zaljubljen u simboliku velikih datuma. Njegov govor, "onaj" govor, sav je prštao od obljetnice svrgavanja Viktora Janukoviča s vlasti u Ukrajini, Dana Domovine Rusije i sličnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još samo korak dalje i zagazio bi u područje povijesnog nacionalnog mesijanstva. Ali da bi Putin padao na simbolizam brojki ili položaja nebeskih tijela, malo je teže zamisliti, jer ipak je riječ o brutalno racionalnom čovjeku, kaljenom u karijernom pohodu kroz hijerarhiju KGB-a.

Uostalom, pogledajte i sami, primjerice u videu o tome kako je Putin mrcvario ravnatelja ruskih obavještajnih službi da mu kaže što želi čuti, podržava li priznanje neovisnosti Donjecka i Luhanska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podržat ćete ili podržavate? Budite izravni!... Onda reci!", cijedio ga je ovaj kao limun, a ravnatelj svih ruskih obavještajaca petljao je poput školarca na prepad izvučenog pred ploču. Čak i od nacionalista, poput Putina uvjerenog u povijesno zadanu veličinu "Carstva", ne bi se očekivalo da propadne do razina numerologije i sličnog.

Uostalom, i Putin je kršćanin, pravoslavac najmanje onoliko koliko je Biden katolik…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moramo, inače, primijetiti i to da nitko od zaljubljenika u skrivena značenja iza datuma, brojki i zvijezda nije primijetio da ne samo što je bila riječ o 22.2.2022., o obraćanju Bidena u 2.22 PM, nego je još i njemački kancelar Olaf Scholz Putinu do daljnjega zavrnuo slavinu na plinovodu Sjeverni tok 2.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo