NAJSRETNIJA KAZNA IKAD / Jurio autocestom, policija ga zaustavila pa dopratila do bolnice. Nakon pet minuta dobio je i dijete i kaznu

Image
Foto: Screenshoot/TV Prva

Objašnjava da svaki put kada bi čuo ženin jauk, on bi još više stisnuo po gasu, ni ne razmišljajući o mogućim posljedicama

5.2.2022.
9:40
Screenshoot/TV Prva
VOYO logo

Bojan Ristić iz Jakova, male prigradske četvrti Beograda, doživio je "čudesnu" zimsku noć. 

Naime, kako prenosi Blic.rs, Ristićeva žena Aleksandra trebala je roditi, a on je vozio "nenormalnom" brzinom da što prije stigne na porod. Sve se dogodilo kao u nekom akcijskom filmu. Kako kaže, policajci su ga jurili, zaustavili, pod rotirkama dopratili do rodilišta, a onda nakon poroda upisali i kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozio je nesmotreno i preko 120 kilometara na sat.

"Na autoputu jesam vozio brzo, nenormalno, priznajem. Uf, bolje da ne kažem koliko sam išao. Tu gdje su me registrirali brzina je bila 121", priznao je u razgovoru za TV Prvu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MOJMIRA, ŠPRAJC, JARAK /

Najbolji nakon Zlatnog Studija. Mojmira: 'Nagrada Direktu je odličan osjećaj! Znala sam da će Šprajc dobiti'

Image
MOJMIRA, ŠPRAJC, JARAK /

Najbolji nakon Zlatnog Studija. Mojmira: 'Nagrada Direktu je odličan osjećaj! Znala sam da će Šprajc dobiti'

Objašnjava da svaki put kada bi čuo ženin jauk, on bi još više stisnuo po gasu, ni ne razmišljajući o mogućim posljedicama. No, kaže, da se ponovi ovakva situacija, ne bi ništa mijenjao. 

Prometni policajci uočili su ga kod Arene Beograd. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momci iz policije stvarno su bili predobri. Koliko sam shvatio, ja sam gledao samo naprijed, oni su negdje oko Arene mene registrirali. Preko Gazele su mi bili na repu, ja sam se isključio i stao na semaforu. Uvijek bih stao na semaforu, uvijek i svakom. Tu je on otvorio prozor i pitao, 'šta radiš'. Kad je vidio moju ženu, odmah je upalio rotaciju, dolazimo ispred Fronta, parkiram, ne povlačim ručnu u tom ludilu, auto kreće nazad, trčim kako bih povukao ručnu. Aleksandru uvodimo u rodilište. I momci su pričekali, bili su tu, kad se sve završilo kaže mi jedan od njih, ali ja moram dobiti tvoju osobnu iskaznicu, vozačku i prometnu dozvolu. Mora se pisati kazna, kaže mi da će svjedočiti sve što treba, da je sve vidio", uz smijeh govori Ristić. 

Kaže da su mu kasnije i čestitali te smatra da su postupili korektno. Ipak, ginekolog Dejan Pavlović smatra da je u pitanju bio vrlo opasan postupak, koji je na svu sreću prošao odlično. Gledano s medicinske strane, Bojan je postupio ispravno jer da je došlo do komplikacija prilikom poroda, ne bi mogao pomoći ni ženi ni djetetu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On apsolutno nije imao alternativu, dao je sve od sebe. To sada izgleda eksplozivno i atraktivno, ali naravno da je bilo i opasno. U slučaju komplikacije Bojan bi bio nemoćan, supruga i dijete bili bi izloženi opasnosti. Drago mi je što se sve dobro završilo i dobili su zdravo dijete", rekao je doktor Pavlović.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo