MACANOVA NOVA ULOGA / Na Lopudu Beckhamove možda ne prate paparazzi, ali Direkt ima svog izvjestitelja. Macan: 'Išli su na sladoled'

Možda ste ga navikli gledati kao političkog komentatora, ali dobro se snašao i kao izvjestitelj jedne druge rubrike

12.7.2022.
22:59
VOYO logo

David i Victoria Beckham, sigurno ste čuli, odmaraju se na Lopudu, u ekskluzivnom smještaju. Tamo ih ne gnjave paparazzi, ali zato Direkt tamo ima posebnog izvjestitelja.

Možda ste ga navikli gledati kao političkog komentatora, ali dobro se snašao i kao izvjestitelj jedne druge rubrike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uobičajeno je da Lopud posjećuju brojne poznate ličnosti, pa i brojne filmske zvijezde. Još 2019. tu je sniman film, a ove godine su došli Beckhamovi u samostan 1483, rekonstruirani franjevački samostan star preko 5 stoljeća koji osigurava apsolutni luksuz i privatnost za takve zvijezde i koje među ostalim jedna od ljetnih pozornica Ponta film festivala.

Tako da mi smo na Lopudu naučeni da imamo Oscarovce, da imamo filmske zvijezde i ono što je zanimljivo, mi ih toleriramo, smatramo ih kao obične goste. Beckham je s djecom najobičnije otišao na sladoled i prošetao se do suvenirnice i nije mu trebalo posebno osiguranje ili nekakva zaštita. Ovdje je sasvim uobičajeno da imate takve zvijezde da se mogu kroz nekakav dulji boravak osjećati kao domaći, bez paparazza i zvijezdi. Zato imate nas koje tražite da nešto o tome pričamo jer ništa drugo i ne možete dobit", ispričao je politički komentator Krešimir Macan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo