Ljeto je za uživanje / Na Vukovarskoj adi zvali su nas na ručak, ispitali smo vrijedi li: 'Tko nema Dunav, dobro mu je i more'

Grah, pečenje... Uz Dunav i plažu su i ugostiteljski i sportski sadržaji, tu je i kućica s knjigama Gradske knjižnice. Svatko može uživati u onom što voli

25.7.2022.
8:00
VOYO logo

Vruće ljetne dane Vukovarci provode na pjeskovitom otoku na Dunavu – Vukovarskoj adi. Svrstana je među deset najljepših i najzanimljivijih plaža uz rijeke i jezera u Hrvatskoj, a udaljena je od središta grada samo 5 minuta vožnje čamcem. Bila je tamo i naša slavonska ekipa. Bojan Uranjek.

Nizak vodostaj Dunava prilika je da Vukovarska ada pokaže svu svoju ljepotu. I da u njoj uživaju svi izletnici i kupači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đurđica Mrđanović iz Vukovara: "Ovdje je predivno, društvo, kupanje, sve. Jedinstvena je ada." Ljiljana Dodiković iz Vukovara: "Imamo tu svoj kamp, šator, voda je predivna."

Tanja Pavošević iz Osijeka: "I društvo je uvijek tu dobro, ljudi su dobri, mislim u svakom slučaju prekrasna atmosfera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobru atmosferu i ljude i sami smo osjetili. Jer bilo je vrijeme ručka, a spremalo se svašta, od graha do roštilja. Zvali su nas na roštilj... Prvo smo ipak odradili posao.

Adriana Cvetković iz Vukovara: "E, ajd nazvat ću te kasnije, snimaju me s RTL-a. Hahaha." Voli li biti tu na Vukovarskoj adi? "Već dugo ne živimo ovdje, al' svake godine kad dođemo – dolazimo 'vamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Dunav i plažu su i ugostiteljski i sportski sadržaji, a tu je i kućica s knjigama Gradske knjižnice. Svatko tako može uživati u onom što voli. Dino Svalina iz Osijeka: "Volim doć ovdje zato što mi je najugodnije, najzabavnije, najbolja ekipa. "

Ivan Soldo iz Vukovara: "Ima hrane, ima pića, ima svega. Tako da je OK."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihael Uhlarik iz Vukovara: "Svi su zadovoljni, svi se vraćaju. Nema onih koji odu i ne vrate se. Moraju doći bar dva puta."

Da sve bude kako treba, pobrinuo se i Grad Vukovar. Očistio i uredio plažu te osigurao besplatan prijevoz do ade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Paloš, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Vukovara: "Sezona je počela prvog sedmog i traje do trideset i prvog osmog i imamo sreću ove godine i s niskim vodostajem tako da je Vukovarska mala ada pokazala svu svoju ljepotu s ovim prekrasnim sprudovima."

I za kraj umjesto odjave poruka kupača s Vukovarske ade - Tko nema Dunav, dobro mu je i more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo