Unique Travel Set / Najbolje prijateljice iz Zagreba osmislile torbu sa sedam odjevnih predmeta koju možete kombinirati na više od 20 načina

Mnogim ženama koje kreću na putovanje najveći je problem što staviti u putnu torbu? Ili bolje, što ne staviti. Kombinacija za poslovni sastanak, večernji izlazak, ležernu šetnju gradom - a opet da ne zauzima puno prostora

6.3.2017.
22:02
VOYO logo

Zato su dvije najbolje prijateljice iz Zagreba osmislile Unique Travel Set - torbu sa 7 odjevnih predmeta koju možete kombinirati na više od 20 načina. Sa svojom idejom za 10 dana kreću prikupljati novac na crowdfunding stranici Kickstarter, među prvima je interes izrazila Ana Trcol. 

U ovoj torbi nalazi se sva odjeća koja ženi treba za put od 3 - 5 dana. 7 odjevnih predmeta - 20ak mogućih kombinacija. Duže hlače, kraće hlače, haljina kratkih, dugih rukava ili bez rukava. Uz tijelo ili šireg kroja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je spakirano u jednu kapu, kapa također može biti i šal, zatim je tu haljina koji je bazni komad, na koju se nadograđuju svi ostali dijelovi, uz haljinu dolaze i rukavi na skidanje, zatim hlače koje mogu biti tajice, one su uske i prate liniju nogu, i mogu služiti za potrebe joge i uz to dolazi majica koja je dovoljno dugačka da može biti kratka haljina i na sve to ide remen", kazala nam je Katarina Džale, modna dizajnerica.

Katarinu je inspirirala njezina najbolja prijateljica koja stalno putuje zbog posla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I onda je uvijek dan prije panika što će ponijeti, kakvo će biti vrijeme, pa to su 3 - 4 dana, moraš nositi kofer kao da ideš na mjesec dana negdje na put", dodaje Džale.

Unique Travel Set je probalo već stotinjak žena diljem svijeta. Prvi prototip testirala je zajednička prijateljica koja je išla na putovanje u Dubai.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istovremeno sam po njoj poslala još jednoj prijateljici koja živi dolje jer smo htjele da netko tko će biti dugo u drugoj klimi testira samu tkaninu. Onda se desilo da netko ide u Hong Kong, onda smo istu proceduru tamo obavile", kaže modna dizajnerica. 

Materijal se ne gužva, u njemu se ne znoji, cijela torba je lakša od 2 kilograma. Na njemu su radile 2 godine, a sve se proizvodi u Hrvatskoj. Već postoji i lista čekanja. Cijena: 350 dolara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"20 godina radim sa ženama, znam kako se žene vole i žele osjećati u odjeći, znam što želimo sakriti, to nam je važno, znam kako istaknuti figuru kada ona možda i nije baš do kraja savršena, ona koju vidimo u časopisima", poručuje Džale.

S kampanjom na crowdfunding stranici Kickstarter kreću za 10 dana. Ako vam se sviđa - javite se curama, isprobajte Travel set i podržite njihov rad.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo