16. godišnjica / Ne viđamo ih često: Pogledajte kako danas izgledaju Belma, Elena i Jelena… Na tulumu se pojavila i najzgodnija Hrvatica

Image
Foto: Promo

Ova je sezona za Extravagant posebna i po novom, redizajniranom web portalu koji će svjetlo dana također ugledati 6.10.

30.9.2019.
10:23
Promo
VOYO logo

Šestnaesta je godina života uvijek posebna, kao korak bliže punoljetnosti - a upravo u svoju 16. uplovio je sinoć Extravagant posebnom Extravagant sweet 16 by Vividenti Kalmar celebrity večerom u prelijepom ambijentu opatijskog Hotela Navis.

Brojna poznata imena nisu nikako propustila najekskluzivniji tulum na Kvarneru, a među mnogobrojnim poznatim licima našla su se i neka koja u posljednje vrijeme ne viđamo često.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tulumu se pojavila Belma Džomba koja zadnjih nekoliko godina zaobilazi javna događanja, baš kao i Elena Tomeček iz grupe ENI koju nismo jako dugo vidjeli, a mnoge je iznenadila svojim fantastičnim izgledom.

Dobrim izgledom pažnju je plijenila i Miss Hrvatske, Katarina Mamić, koja je posljednjih tjedana najtraženija domaća ljepotica, no Katarina ipak odlazi tek na odabrane događaje budući da se za svjetski izbor priprema punom parom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelena Urukalo, bivša manekenka, blista više no ikad, a mnogi su komentirali kako su upravo ona i Katarina ovaj tulum uljepšali do maksimuma.

Image

Ne viđamo ih često: Pogledajte kako danas izgledaju Belma, Elena i Jelena… Na tulumu se pojavila i najzgodnija Hrvatica

Image

Ne viđamo ih često: Pogledajte kako danas izgledaju Belma, Elena i Jelena… Na tulumu se pojavila i najzgodnija Hrvatica

Uoči početka emitiranja 16. sezone Extravaganata koja starta 6.10. na Kanalu Ri, 16 poznatih dostiju dočekale su Maja Uremović i Adriana Karuza, u ime generalnog pokrovitelja dr. Viviana Kalmar te vlasnica Hotela Navis Andrea Kapetanović. Svečanu večeru svojim su prisustvom uveličali još i Juraj Zigman, Damir Kedžo, Ivana Paris, Ema i Daniela Gračan, Marina Karatović Mišura, Milena Kapetanović, Linda Lukežić, Tina Vukov, Ivica Skoko, Zoran Aragović te Snježana Mehun, a da bi gosti sretno stigli iz Zagreba i natrag pobrinuo se zagrebački Antunović transport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova je sezona za Extravagant posebna i po novom, redizajniranom web portalu koji će svjetlo dana također ugledati 6.10., u novom, još modernijem ruhu koje kao i uvijek prati najaktualnije trendove.

Design Hotel Navis pravi je biser opatijskog hotelijerstva, kao jedini hotel na ovom pordučju koji je arhitektonski i prostorno sljubljen s morem, ali i jedini opatijski hotel koji funkcionira kao obiteljski posao, a ne korporacija. Vrhunska vina i sjajna gastronomija ono je na što su posebno ponosni, a upravo sjajni chef kuhinje, mladi Tino Sinožić odnio je Gault&Millau Trofej Mladog talenta godine 2019. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve goste dočekalo je piće dobrodošlice, Beefeater pink te Agrolaguna Perla Rose, a uz specijalan menu osmišljen posebno za ovu priliku pila su se upravo vrhunska vina Laguna. Motani carpaccio od jadranske tune pratila je tako Agrolaguna Malvazija Istarska Festigia, ravioli u umaku od kvarnerskog škampa zaokruženi su Agrolagunom CastellBlanc Festigiom, dok je pečeni rep grdobine i svježi istarski Zigante bijeli tartuf savršeno sljubljen s Agrolagunom Malvazijom Istarskom Riservom Vižinadom. Kao šećer na kraju, slasticu a la Navis pratila je sjajna Agrolaguna Muškat Ruža, a sve uz Römerquelle vodu.

Za ugodnu atmosferu bile su zaslužne Mima dekoracije, a ovom prilikom predstavio se i Lykke nakit, Mass cipele, Skinfinity kozmetika, Ghetaldus Rijeka naočale i Dr. Vivians serum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sponzori goodie boxova kojima smo darivali uzvanike bili su pak kozmetika Catrice, Skinfinity, Zigante, Coca cola, Beefeater i Agrolaguna.

Velika nam je čast što su ovoga puta naš generalni pokrovitelj bili upravo Vividenti Kalmar, koji s tradicijom od 1950. godine danas čine najmoderniju i tehnološki najopremljeniju stomatološku ordinaciju u regiji. U ordinacijama Vividenti Kalmar posebnu pozornost usmjerili su na estetiku zuba, lica i dentalnu kirurgiju, a također možete dobiti i kompletan makeover. Uz brojne stomatološke usluge, na raspolaganju klijentima su i brojni neinvazivni anti age tretmani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo