O zlostavljanim ženama / 'Nemate pravo to reći žrtvi': Voditeljica prvo šutjela, a onda održala govor za pamćenje

Image
Foto: Screenshot/Facebook
Image
Foto: Screenshot/Facebook

"Kad nam lažu o koroni, kad nas svađaju s komšijama - mi ćutimo kada ne bismo smeli. I zato nemojte nikada više pitati žrtve zašto su ćutale, nemate pravo. Nego ih podržite da progovore kad god da su spremne"

19.1.2021.
11:50
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Regija, na čelu sa Srbijom, već danima priča o subotnjem uhićenju poznatog srbijanskog redatelja i učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, kojeg je u šokantnoj ispovijesti za seksualno uznemiravanje optužila glumica Milena Radulović.

Upravo je ona potakla mnoge kolegice diljem regije, ali i "obične djevojke" da javno, bilo imenom i prezimenom, bilo javno, kažu svoja svjedočanstva o nasilju koje su doživjele i to ne samo na poslu, u školi ili na fakultetu, već i kod kuće, od onih najbližih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'nisam tražila' /

Glumica pokrenula lavinu, Hrvatice o mučnim svjedočanstvima: 'Profesor mi je rekao da glumim orgazam i izvijam se polugola'


Zato je voditeljica Jelena Obućina sinoćnju emisiju "Pregled dana" Newsmedia Adria počela neuobičajeno - šutnjom i time poslala jednu fenomenalnu poruku.

"Kad nam lažu o koroni, kad nas svađaju s komšijama - mi ćutimo kada ne bismo smeli. I zato nemojte nikada više pitati žrtve zašto su ćutale, nemate pravo. Nego ih podržite da progovore kad god da su spremne", rekla je među ostalim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo taj video danas svi dijele na svojim profilima društvenih mreža. "Svaka na mjestu", "Fenomenalno", "Potpisujem", bili su samo neki od komentara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo