kruna ljubavi / Neobična ljubavna priča: na biciklu prešao pola Europe da zaprosi curu iz Rogoznice

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon dugog i rizičnog puta kroz Europu, hrabri i romantični Thomas odložio je svoj bicikl i prema vlastitoj želji upravo u Rogoznici

27.8.2016.
11:46
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Mladi Belgijanac Thomas Moens (26), zaposlen u kabinetu ministra za migracije u Bruxellesu, krenuo je iz grada Tienena na put dug 1850 kilometara. U devet dana prošao je kroz Belgiju, Luksemburg, Francusku, Njemačku, Lihtenštajn, Italiju, Sloveniju, a dnevno je vozio oko 200 kilometara, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon 289.000 puta pedaliranja, 25 tisuća teških metara planinskih uspona i gubitka pet kilograma tjelesne težine, kako je sam kazao, konačno je stigao u Hrvatsku. A krajnji cilj bila mu je Rogoznica, gdje ga je nestrpljivo čekala dugodišnja djevojka, Rogozničanka Nina Ercegović (26), koja također živi i radi u Belgiji.

Nakon dugog i rizičnog puta kroz Europu, hrabri i romantični Thomas odložio je svoj bicikl i prema vlastitoj želji upravo u Rogoznici, točnije na rogozničkome mostu, zaprosio Ninu. Bio je to biser u kruni jedne lijepe i neobične ljubavne priče, dodaje Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo