zanimljiv detalj / Neobična scena u 17-ici zabavila Zagrepčane: 'Koji komfor, koja intima, i još neka netko kaže da ZET ne valja'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Radi se o fotografiji tramvaja 17, a na njoj je zanimljiv detalj koji se na prvu ne primijeti. Bilo jer je tramvaj neobično prazan ili jer nikada ondje ne biste očekivali predmet koji se našao kraj vozačevih vrata

24.2.2018.
9:16
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Javna Facebook grupa "Zakaj volim Zagreb" često razveseli svoje članove toplim ljudskim pričama i svakako prkosi uvriježenom mišljenju kako je u Hrvatskoj, a konkretno i u Zagrebu, sve crno.

Fotografija koja je osvanula u petak navečer dobro je zabavila sve članove. Naime, radi se o fotografiji tramvaja 17, a na fotografiji je zanimljiv detalj koji se na prvu ne primijeti. Bilo jer je tramvaj neobično prazan (što je san svakog školarca u 7 ujutro) ili jer nikada ondje ne biste očekivali predmet koji se našao kraj vozačevih vrata - kauč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: zakaj volim zagreb
Image
Foto: zakaj volim zagreb

IZVOR: (Facebook / Zakaj volim Zagreb)

"U prvi mah sam mislila da je neka šala, ali sam tri puta uvećavala da vidim jesam li dobro vidjela sliku i vidim isto kauč. Ajme šta se vi svega u Zagrebu nagledate, svaka čast", "Na prvi sam pogled mislil da je to Airbus 380, biznis klasa. Koji komfor, koja intima. I još neko veli da ZET ne valja", "Se plaća karta za kauč?" samo su neki od komentara koji su nasmijali članove grupe dok su drugi samo konstatirali kako obožavaju Zagreb, upravo jer nikada ne znate na što možete naići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo