uništilo mu život / (Ne)sretni dobitnik ogromnog iznosa na lutriji: 'Odmah smo bili kažnjeni samo zato jer nas je snašlo malo sreće'

Image
Foto: Ilustracija / Thinkstock.com

Daniel, koji već dugo godina ima zdravstvene probleme, tvrdi da su on i njegova supruga, koja za brigu o njemu dobije 62 funte tjedno, sada siromašni

25.2.2018.
16:17
Ilustracija / Thinkstock.com
VOYO logo

Daniel Millar (63), dobitnik lutrije u vrijednosti od 80.000 funti tvrdi da mu je iznenadni dobitak uništio život jer je izgubio beneficije koje je imao, piše Metro.co.uk. Tvrdi da je novac potrošio u roku od nekoliko tjedana na poklone obitelji, luksuzna putovanja, obnovu kuće i odjeću, međutim dobitak nije prijavio nadležnima pa su mu nekoliko beneficija, a koje je imao kao invalid, ukinute nakon što se saznalo za dobitak.

"To je noćna mora. Ne znam što da učinim i kome da se obratim. Nisam znao da treba prijaviti fondu za mirovinsko i invalidsko osiguranje. Novac sam potrošio na dva obiteljska odmora, renoviranje kuće i odjeću za sebe i moju suprugu. Dio sam dao sinovima i kćeri", ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danijel je novac osvojio u rujnu prošle godine, ali je sve potrošio do prosinca kada je stigao poziv iz fonda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada su mi stopirali sve pogodnosti. Jedino što sada primam je socijalna pomoć od 350 funti mjesečno i penzija koja iznosi 1.08 funti tjedno", nadodaje. Daniel, koji već dugo godina ima zdravstvene probleme, tvrdi da su on i njegova supruga, koja za brigu o njemu dobije 62 funte tjedno, sada siromašni, piše britanski Metro.

"Samo što nas je odjednom snašlo malo sreće, odmah smo za to bili kažnjeni", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo