ponovno napunili skladište / Netko ukrao hranu za siromašne obitelji i njihove ljubimce, pa sugrađani pokazali da imaju veliko srce

Image
Foto: Facebook: Animal Rescue League

Kada su zaposlenici Animal Rescue Leaguea objavili na Facebooku kako su im ukradene gotovo sve zalihe hrane, sugrađani su se itekako aktivirali

25.3.2016.
12:06
Facebook: Animal Rescue League
VOYO logo

Dobrotvorna udruga koja pomaže siromašnim obiteljima i njihovim ljubimcima u New Hampshireu u nedjelju je opljačkana. Naime, nepoznati počinitelji provalili su u prostorije Animal Rescue League i ukrali pseću i mačju hranu u vrijednosti od oko 700 dolara. Ta hrana trebala je biti donirana obiteljima slabijeg materijalnog statusa koje si ne mogu priuštiti hranu za svoje ljubimce.

Kada su zaposlenici Animal Rescue Leaguea objavili na Facebooku kako su im ukradene gotovo sve zalihe hrane, a da počinitelj, iako je snimljen na sigurnosnoj kameri, ne može biti identificiran, građani su se udružili kako bi pomogli i udruzi, ali i siromašnijim sugrađanima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo cijela prostorija je napunjena hranom za pse i mačke, što je posebno dirnule zaposlenike Animal Rescuea. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši zaposlenici i volonteri bili su izuzetno dirnuti. Bilo je svega nekoliko suhih očiju u zgradi u tom trenutku", izjavila je zaposlenica udruge Katie Schelzel. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo