Stigle prve prijave / Njemačka općina traži liječnika pa je njihova gradonačelnica objavila zanimljiv oglas: 'Još sam solo!'

Image
Foto: Facebook

Zbog kreativnog oglasa zaboravljena lokalna politika ove male općine sada je zaintrigirala mnoge

24.8.2019.
19:00
Facebook
VOYO logo

45-godišnja gradonačelnica jednoga njemačkog gradića izazvala je lavinu reakcija kada je u oglasu svoje općine koja traži obiteljskog liječnika napomenula da je – još uvijek slobodna. Nekoć pjevačica, a danas gradonačelnica, ustrajna u želji da njezina općina napokon dobije obiteljskog liječnika, u oglasu za posao je naglasila: "Zajednica Kollnburga traži obiteljskog liječnika. Mala napomena: gradonačelnica je još uvijek neudana!"

Zbog kreativnog oglasa često zaboravljena lokalna politika ove male općine sada je zaintrigirala mnoge. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi žele liječnika koji ih može slušati i razumijeti. Vjerujem da je isto i kod životnog partnera, samo treba naići netko tko ti odgovara", kazala je Josefa Schmid, gradonačelnica Općine Kollnburg. 

Budućeg liječnika opće prakse ne čeka samo gradonačelnica već i 3000 potencijalnih pacijenata koji u općini nisu imali liječnika još od sredine 90-ih. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedina stvar koja je doista važna jest da liječnik dođe ovamo. Jer liječnik jednostavno mora biti ovdje, baš kao i širokopojasni internet i mobilna komunikacija. Osnovna je njega imati obiteljskog liječnika", dodaje gradonačelnica Schmid.

Postigla željeni učinak

Svjesna je da njezina ponuda nije presudan razlog za dolazak liječnika u njihovo mjesto, već joj je važno da se oglas daleko pročuje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josefa Schmid, tvrdi, oglas je postigao željeni učinak! Neki su životopisi stigli čak i s Bliskog istoka. Jedno je sigurno - ova gradonačelnica zna kako malu općinu dovesti i na svjetske naslovnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo