Najbolja reklama / Njezina recenzija tuša za oči postala viralni hit: 'Nije se razmazao ni u prometnoj nesreći'

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Zbog recenzije tuša za oči, medicinska sestra Shelby postala je viralna senzacija

27.4.2018.
14:16
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Shelby, poznata i pod korisničkim imenom "Bluntredhead" objavila je recenziju s pet zvjezdica tušu za oči "Tattoo" marke Kat Von D prije osam mjeseci. Razlog tako visokoj ocjeni je upravo to što se tuš nije razmazao ni nakon prometne nesreće. 

"Ovaj je proizvod stvarno sjajan. 28. lipnja sjedila sam u svom automobilu pored ceste i čekala pomoć automehaničara kada se u moj auto pri brzini od 90 km/h zaletio nesmotreni vozač. Odvezli su me na hitan prijem u bolnicu gdje sam provela osam sati. Maskara mi se slijevala niz lice od suza, a svu su mi drugu šminku obrisali prilikom prebacivanja u bolnicu. Ali ne i moj tuš za oči. Objavljujem fotografiju da vam pokažem da ovaj proizvod traje i da izgleda čudesno u svim uvjetima. Ne kupujem više nijedan drugi tuš", napisala je Shelby u recenziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shelby je doista objavila sliku besprijekornog tuša za oči u bolničkom krevetu, zajedno s ovratnikom i razmazanom maskarom, a recenzija je postala virlna zahvaljujući Lahari Manchikanti koja ju je podijelila na Twitteru i napisala: "Hej svi, tražila sam novi tuš za oči i pogledajte ovu recenziju (smijem se na sav glas). Ona se ozbiljno fotografirala s ovratnikom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Curo, kad pronađeš dobar proizvod, moraš podijeliti informacije", odgovorila joj je Shelby. Mnogi su komentirali na Twitteru da bi joj Kat Von D trebala platiti za vrhunsku reklamu.

"Radim 12-satne smjene kao medicinska sestra pa kad nosim šminku, ona mora trajati. Nosila sam taj tuš više puta, međutim svejedno sam se iznenadila kada je preživio smjenu, prometnu i nekoliko godina!", rekla je medicinka sestra za The Independent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Snimila sam selfie da ga pošaljem mami koja se brinula i u slučaju da će policiji trebati dokazi. Kasnije sam ga objavila na Instagramu kako bi svoju priču podijelila s drugima i više mi je ljudi rekli da se tuš stvarno dobro održao", objasnila je Shelby. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo