MADDIE U MREŽI PEDOFILA MOĆNIKA? / Nova teorija nestanka Madeleine McCann za otmicu optužuje vođu kampanje Hillary Clinton

Image
Foto: YouTube/screenshot/SGTreport.com

Devet godina nakon nestanka malene Madeleine McCann, najpoznatijeg nestalog djeteta na svijetu, pojavila se nova teorija koja za sve optužuje mrežu pedofila u koju su uključeni i suradnici Hillary Clinton

25.11.2016.
16:29
YouTube/screenshot/SGTreport.com
VOYO logo

Maddie McCann samo je devet dana dijelilo od četvrtog rođendana kada je 2007. godine netragom nestala iz portugalskog apartmana u kojemu je odsjela s roditeljima i mlađim blizancima. Devet godina nakon nestanka malene Britanke, slučaj koji je nekoć izazivao masovnu medijsku histeriju - javnosti nastavlja predstavljati teško rješivu zagonetku pa se svako toliko pojavi nova teorija o tome što se dogodilo malenoj Maddie. Ipak, nijedna dosad nije bila ovoliko zanimljiva.

Naime, SGTreport navodi kako su Madeline oteli štićenici mreže pedofila u koji su uključeni John i Tony Podesta, braća od kojih je prvi bliski suradnik Hillary Clinton i voditelj njezine nedavne predsjedničke kampanje, a potonji etablirani američki lobist i osnivatelj Podesta Grupe. Prvi argument koji se koristi u ovoj teoriji je onaj fotorobota. Policija je svojedobno objavila fotografije osumnjičenika za sudjelovanje u otmici Madeleine koji neodoljivo sliče na braću Podesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: YouTube/screenshot/SGTreport.com
Image
Foto: YouTube/screenshot/SGTreport.com

Nadalje, zahvaljujući zajedničkim istraživanjima ljudi diljem svijeta, čini se kako su braća Podesta obitavala u Portugalu za vrijeme Madeleineine otmice. Postaje još bizarnije. Naime, odsjeli su u vili Clementa Freuda, kuhara i TV ličnosti te unuka slavnog utemeljitelja psihoanalize, Sigmunda Freuda.

Clement je umro 2009. godine, nakon čega je raskrinkan njegov tajni život - Clement je, naime, navodno bio pedofil, s poviješću serijskog zlostavljanja djece, što se utvrdilo nakon što su tri žene izašle u javnost tvrdeći da su kao djeca bile njegove žrtve. Sumnjiči ga se za zlostavljanje desetaka maloljetnika i maloljetnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva i je činjenica da je apartman iz kojeg je Maddie nestala bio smješten u rezortu "Praia da Luz" u portugalskom  Algarveu, dok je Freudova vila od tamo udaljena svega petstotinjak metara.

Image
Foto: YouTube/screenshot/SGTreport.com
Image
Foto: YouTube/screenshot/SGTreport.com

Maddie je, dakle, nestala dok je Clement još uvijek bio živ. Međutim, potvrđeno je da je Freud za vrijeme njezina nestanka bio izvan Portugala, dok je vilu navodno posudio na korištenje dvojici bliskih prijatelja - Johnu i Tonyju Podesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukoliko je ovo istina, ne samo da je braću potrebno tretirati kao osumnjičenike za otmicu Madeleine McCann, već bi pomoću njih policija trebala stati na kraj čitavom lancu pedofilije na čijem su vrhu najveći moćnici", navodi SGTreport.

Šokantan je podatak da je, dotad neraskrinkan, Freud, nakon nestanka njihova djeteta, Maddiene roditelje, Gerryja i Kate, pozvao u svoju milijunsku vilu kako bi im ponudio riječ utjehe i pomoć. "Žao mi je što vas mediji teroriziraju zbog nestanka vaše kćerkice. Pozivam vas na večeru u svoju vilu, kuham prilično dobro", Freud je poručio McCannovima. Oni su prihvatili njegovo prijateljstvo i javno o njemu govorili samo najbolje - sve do 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: YouTube/screenshot/SGTreport.com
Image
Foto: YouTube/screenshot/SGTreport.com

Podsjetimo, Madeleine McCann je nestala iz spomenutog apartmana 3. svibnja 2007. godine. Posljednji put otac ju je vidio toga datuma u 21:05, kada je išao provjeriti je li sve u redu s Maddie i blizancima. Majka je ponovno došla u provjeru u 22:00 sata, vidjela otvorena vrata i prozor, a Madeline više nije bilo. Dosad se ne zna što se s njom dogodilo.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo