Neočekivani ishod / Novinar htio saznati kako se izgovara ime premijerke: nazvao njezin ured i ostao iznenađen

Image
Foto: AP

Webb je nazvao broj novozelandskog parlamenta odakle su mu poručili da će linija biti prebačena na središnji ured Laburističke stranke, zbog čega je očekivao javljanje tajnice ili tajnika

23.10.2017.
11:05
AP
VOYO logo

Kad je australski novinar Tiger Webb poželio saznati pravilan izgovor prezimena nove novozelandske premijerke Jacinde Ardern, nazvao je njezin ured i stjecajem okolnosti odgovor dobio od nje osobno, javlja New Zealand Herald

Po pisanju New Zealand Heralda, novinar Tiger Webb s australske radio postaje ABC u petak je nazvao novozelandski parlament da bi saznao izgovor imena Jacinde Ardern koja će na premijersku funkciju stupiti tijekom ovog tjedna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Webb je nazvao broj novozelandskog parlamenta odakle su mu poručili da će linija biti prebačena na središnji ured Laburističke stranke. Australski je novinar očekivao tajnicu ili tajnika buduće premijerke, no na telefon mu se javila "glavom i bradom" - premijerka, ljubazno odgovorivši da se njezino prezime čita "AH-durn". 

"Bilo je neobično i zabavno. Bila sam usred sastanka kada mi je zazvonio fiksni telefon. Na displeju sam vidjela da je riječ o međunarodnome pozivu, odmah sam podigla slušalicu i odgovorila novinaru na pitanje", kazala je je za Herald Jacinda Ardern. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo