likuje zbog gafa / O skandalu na dodjeli Oscara napokon progovorio i Donald Trump: evo što kaže američki predsjednik

Image
Foto: AP

Trump je tijekom čitave svečanosti bio na meti kritika voditelja i dobitnika, napose zbog svoje protuimigrantske politike

28.2.2017.
7:06
AP
VOYO logo

LOS ANGELES - Donald Trump je skandal na završetku svečane dodjele Oscara u nedjelju pripisao tome što su hollywoodske zvijezde koje ga uglavnom kritiziraju prevelik naglasak stavile na politiku umjesto na tijek svečanosti.

"Toliko su se usredotočili na politiku da su na kraju izgubili kontrolu", rekao je u ponedjeljak američki predsjednik za krajnje desni portal Breibart News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjerao je na neviđenu pogrješku koja se dogodila na kraju večeri kada je kipić za najbolji film zabunom dobio "La La Land" a zatim je vraćen pravom dobitniku, filmu "Mjesečina".

"Bilo je pomalo tužno. To je donekle umanjilo glamur dodjele Oscara", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Republikanski predsjednik nije sudjelovao na dodjeli jer je u to vrijeme bio na večeri s guvernerima u Bijeloj kući gdje se, najavio je na Twitteru, treba "razgovarati o mnogim pitanjima, pa i o zdravstvenom sustavu".

Trump je tijekom čitave svečanosti bio na meti kritika voditelja i dobitnika, napose zbog svoje protuimigrantske politike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni dvojac iz filma "Bonnie i Clyde", Faye Dunaway i Warren Beatty pročitali su pogrešno ime dobitnika Oscara za najbolji film na pozornici Dolby Theatrea, što je možda najveća nesmotrenost u povijesti te ugledne nagrade.

Warren Beatty je dobio pogrješnu omotnicu u kojoj je bilo navedeno ime Emme Stone, koja je netom prije dobila Oscara za najbolju glumicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo