dobili smo odgovor puba u kojem će biti predstavljanje / 'Očito smo dosad pile muška piva, sva sreća da je novo mistično i senzualno kao i mi': Hrvatice bijesne zbog 'prvog hrvatskog piva za žene'

Image
Foto: Facebook

'Osobno ne smatramo da ima razloga za pomutnju ili uvrede samo na račun imena, a vjerujemo da će i muška publika također probati ovaj proizvod', poručili su iz puba gdje će se održati predstavljanje

12.12.2017.
12:55
Facebook
VOYO logo

Na Facebooku se pojavio događaj koji promovira predstavljanje Prvog hrvatskog piva za žene u Splitu 16. prosinca ove godine.

'Sensational red beer', mističnih i senzualnih nota, baš kao i svaka žena, spremno je uzdrmati scenu 'muških piva'. Kažu kako se sve vrijedne stvari čuvaju u malim bočicama, tako je i ovo, zavodljivo pivo pakirano u maloj boci. Jer, ipak... This is a man's world, but it wouldn't be nothing without a woman or a girl', piše u pozivu na predstavljanje piva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao da smo do sada samo pile muška piva?! Sva sreća pa sad imamo mistično i senzualno pivo baš poput nas", komentirala je jedna od korisnica FB-a, reagirajući na vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dođe mi da odem tamo samo da ispred natežem q-pack Loewena", komentar je druge žene.

"Samo još čekam pivo za transvestite", komentar je jednog muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslali smo upit  pubu u kojem se događa predstavljanje s pitanjem kako komentiraju ovakve reakcije žena i smatraju li da 'ostale' hrvatske pive nisu za žene, s obzirom na ovakav naziv svojeg novog projekta. Brzo smo dobili i odgovor:

"Mi smo beer pub sa više od 170 vrsta piva - domaćih i internacionalnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nismo brend koji proizvodi ovo pivo ne smatramo se kompetentnim komentirati nastalu pomutnju ili pak marketinške alate kojima se koristi Brkato pivo.

Nama je uvijek drago otvarivati nove suradnje, pa tako i suradnju s njima te ovaj vikend imamo prezentaciju upravo ovog piva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osobno ne smatramo da ima razloga za pomutnju ili uvrede samo na račun imena, a vjerujemo da će i muška publika također probati ovaj proizvod. Nama je drago širiti svoju ponudu kvalitetnim pivama iz domaće proizvodnje.

Pozovamo i vas da dođete u subotu kod nas na službeno predstavljanje i probate 'oko čega se digla prašina'. Imat ćete priliku više čuti o tome i od samih proizvođača
".

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo