OSTALA MU BOGATA NAGRADA / Od potkrovlja doma u Gudovcu do najvećeg gaming showa na YouTubeu: Vjeran je upao u društvo 11-orice najboljih

Koliko je sve ozbiljno govori i to da sudionici imaju svoje odvjetnike koji se brinu o njihovim interesima i psihologe

24.6.2022.
22:00
VOYO logo

"Pravim imenom Vjeran, imam 22 godine, sudionik sam najvećeg YouTube gaming showa", kazuje Vjeran Belošević.

U gaming su upali Amerikanci, Britanci, Afrikanci, Filipinci i jedan Hrvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dakle, ono što je bilo potrebno napraviti je jedan videozapis od 60 sekundi u kojem predstavljate sebe, svoje najbolje trenutke na YouTubeu koje ste do sada snimali i zašto bi vi trebali biti novi kandidat. Tih prijava bilo je 10 tisuća", rekao je Vjeran Belošević, gamer i YouTuber.

Natjecatelji trebaju ispunjavati tjedne izazove. Glavna nagrada je 100 tisuća dolara, a Vjeran je za svoje sudjelovanje dobio opremu u vrijednosti 4 tisuće dolara koja je stigla u Gudovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo sam ja, ovo je bio moj izazov. Poanta je bila kada eliminirati protivnika sve svoje puške bacite na pod i uzmete sve njihove puške. Zamijenite lut, to se tako kaže. To je bio jedan dosta težak izazov ja sam ga riješio. Sudac je rekao da je video bio jako dobar", dodaje Belošević.

Ali ne dovoljno dobar za daljnje natjecanje. Vjeranu su nedostajali glasovi publike, jer ovo natjecanje kod nas još nije poznato. Nisu mu pomogli ni brkovi koji su tu samo zbog showa. U početku Vjeranu nitko nije vjerovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čak su i moji roditelji bili jako iznenađeni jer sam dobio ovu opremu, i znate kako je to kod nas, kada dobijete nešto besplatno to nešto nije u redu. Bili su skeptični, kasnije sam imao njihovu podršku, podršku prijatelja i cure", dodaje.

Koliko je sve ozbiljno govori i to da sudionici imaju svoje odvjetnike koji se brinu o njihovim interesima i psihologe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S njima možemo razgovarati od 0-24 sata, ja i dalje s njima mogu razgovarati, to što sam ispao nema veze, jer sam i dalje u tom showu samo neću snimati video, ta cijela pozadina je stvarno nevjerojatna",dodao je.

Nevjerojatan je to uspjeh za mladića u čijem selu nema ni brzog interneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo