TOP 10 TEMA / Od teških gospodarskih tema, do gafova političara i urnebesnog Šprajca: Što smo čitali u 2018.?

Image

Od preko 25.000 tekstova kojima smo vas informirali i zabavljali izdvojili smo TOP 10 koji su vas najviše zanimali

31.12.2018.
16:30
VOYO logo

Iza nas je još jedna uspješna godina. Portal Vijesti.hr još jednom se istaknuo kao jedan od vodećih portala u zemlji koji svojim čitateljima svakodnevno donosi najnovije i najzanimljivije informacije iz sfere politike, društva kao i zabave. 

Od preko 25.000 tekstova kojima smo vas informirali i zabavljali izdvajamo TOP 10 tekstova koji su vas najviše zanimali: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10. Najljepši trenutak SP-a

Svjetsko je prvenstvo definitivno obilježilo 2018. godinu, a osim povijesnih trenutaka s terena zanimalo vas je i kako se Vatreni pripremaju za utakmice te kako slave. Tako se među najčitanijim tekstovima na portalu Vijesti.hr nalazi i jedan poseban trenutak sa Svjetskog prvenstva - potez čudesnog Vide koji je zadivio svijet. 

Image
Foto: PIXSELL, arhiva
Image
Foto: PIXSELL, arhiva

Desetak minuta prije kraja drugog produžetka za vodstvo Hrvatske zabio je Mario Mandžukić. U tom trenutku su se igrači zatrčali i euforično grlili Super Maria te slučajno sručili fotografa. Tako se fotograf našao ispod hrpe hrvatskih reprezentativaca. Kada su uvidjeli što se dogodilo, Vida i ostali su ga počeli grliti, ljubiti i slaviti s njim. Jedan gledatelj podijelio je taj trenutak na svojem Twitteru i napisao kako je to najljepši trenutak Svjetskog prvenstva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9. Reporter razbio bocu vina vrijednu 55 tisuća kuna

Sjećate se ono trenutka u koejm je reporter RTL-a razbio bocu vina vrijednu 55 tisuća kuna koje se posluživalo na Kraljevskom vjenčanju princa Harrya i Megan Markle? Tinov (ne)slavni trenutak našao se na našem devetom mjestu ljestvice najčitanijih tekstova na našem portalu. Evo kako je to izgledalo:

5. Tragedija u Montrealu 

Među vijestima koje su vas najviše znimale je i tragedija u Montrealu koja je rezultirala smrću šestomjesečne bebe koju je otac ostavio u automobilu. Beba se zbog nedostatka kisika ugušila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Baba Milka

Tijekom probijanja do odsječenih zaselaka u veljači je naš reporter naišao na babu Milku zvanu Milka Crvenkapica, internetsku zvijezdu koja nas je oduševila izjavom o borbi protiv sunca. Ovog nas je puta oborila s nogu izjavom o snijegu ali i malim penzijama, Hrvatskoj vojsci i Oluji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo