viralni hit / Obitelj malih bećara koji su osvojili Hrvatsku: 'Dečki su jako sretni što su postali zvijezde'

Image

Kad su Denis i Ivona pripremali svadbu u Novskoj, zasigurno nisu ni sanjali da će snimku s njihove proslave pogledati itko osim njihove rodbine

15.8.2017.
11:50
VOYO logo

Kad su Denis i Ivona pripremali svoj dolazak iz Austrije na vlastitu svadbu u Novsku, zasigurno nisu ni sanjali da će snimku s njihove svadbe pogledati itko osim njihove rodbine i prijatelja. No, do danas je jedan detalj s iste pogledalo 400.000 ljudi, a snimku su objavili svi mediji u državi.

Video objavljen na Facebook stranici SiB.hr, vrlo brzo postao je viralan. Više od 13 tisuća je lajkalo video, njih 1700 ga podijelilo i gotovo 3000 komentiralo, a Fabijan Kovačević i Maks Papić postali su nacionalne zvijezde. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fabijan je gotovo pa predodređen za glazbu. Tata i brat su svirači, bave se folklorom, a sam Fabijan pohađa i glazbenu školu", rekla je za SiB.hr mladenka Ivona Bilandžija o svom osmogodišnjem bratiću iz Jazavice kraj Novske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečki su jako sretni što su se vidjeli na televiziji i što im svi čestitaju, ali su još jako mladi da bi bili svjesni što se događa. Zato su roditelji preponosni na njih i naravno mi i svi ostali poznanici", zaključuje Denis, a mi njemu i Ivoni želimo barem upola vesel život kao što su bili svatovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članak u cijelosti pročitajte na stranicama poratal SiB.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo