EKSKLUZIVNO / Oliverova supruga za RTL: 'Prvi put kad sam ga ugledala mislila sam da ga znam'

'Bilo bi mu drago zbog koncerta i prijatelja koji su došli', kaže za RTL Vesna Dragojević

29.7.2019.
19:18
VOYO logo

Na današnji dan prošle godine, izgubio je bitku s karcinonom pluća. U 71. godini zauvijek nas je napustio legendarni Oliver Dragojević.

Reporterka RTL-a Maja Oštro Flis razgovarala je sa suprugom velikana hrvatske glazbe, Vesnom Dragojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, poseban dan, ne znam, čini mi se ovo što ide dalje, što vrijeme odmiče, sve više se uzburkava. Puno svijeta, puno ljudi, ne znam što bi vam rekla. Vidjet ćete večeras koliko ljudi je došlo", kaže za RTL Vesna Dragojević.

Svi žele na neki svoj način odati počast velikanu hrvatske glazbe. U svim kafićima se stalno puštaju njegove pjesme, svi su imali osjećaj da ga znaju, a nisu ga nikad upoznali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi put kad sam ga ugledala mislila sam da ga znam, to je bilo prije 50 godina. On vam je imao jednu manu. Jako je sporo hodao. Ja kad bi išla s njim, svaki put bi ga netko zaustavio, ja bih rekla moraš ubrzati korak i to bi trajalo u Splitu. U Marmontovoj prolazili smo pa svakih sat vremena, ali on je bio takav sa svakim", govori Vesna.

Na pitanje bi li mu bilo drago povodom večerašnjeg koncerta koji je intimnog karaktera, kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi mu drago zbog koncerta i zbog svih prijatelja koji su došli, pogotovo zbog Serana što je došao iz Madrida jučer, ali mu ne bi bilo drago zbog šušura i ovoga. Novine, od ispraćaja do danas, ništa od ovog mu ne bi bilo drago, ali ne možemo ništa tu promijeniti, to je tako. Ne možemo ga sada ništa ni pitati", kazala je u razgovoru za RTL Vesna Dragojević

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo