buđenje Ženske Energije / Orošavanje vagine stvar je prošlosti, pokrenut je novi trend: blagoslov maternice!

Jeste li ikada čuli za blagoslov maternice? Događa se ovog vikenda, a organizatori obećavaju fizičko, mentalno, duhovno i emocionalno izlječenje svake žene

18.5.2016.
18:09
VOYO logo

Orošavanje vagine stvar je prošlosti! Posljednji trend za kojim su poludjele liječnice, odvjetnice, profesorice i domaćice - bavi se maternicom! Odnosno blagoslovom tog ženskog organa! Da, dobro ste čuli jer već ove subote, 21. svibnja diljem kugle zemaljske - svoju maternicu će blagoslivljati više od 120 tisuća žena pod budnim okom 3 tisuće tzv. mjesečevih majki! Ništa vam ni jasno? Nije ni nama bilo kad smo vidjeli poziv za blagoslov, pa smo potražili odgovore.

Image
Image

(Screenshot: Facebook)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači okupljamo se i počinjemo sa uvodnom meditacijom koja je priprema da bi mogli primiti globalni blagoslov, otvaramo se tim energijama - 20 minuta - nakon toga radimo još jednu meditaciju djeljenje blagoslova da se povežemo s ostalim ženama koje u tom trenu također primaju blagoslov", kazala je Suzana Starčević, učiteljica joge.

OK, malo smo pametniji. Znači riječ je o buđenju različitih energija u ženskom organizmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima li to kakvih dubljih, spolnih ili plodnih značenja - ne znamo. No to sigurno zna ova žena. Da nije Mirande Grey mnoge bi maternice diljem svijeta ostale neblagoslovljene! 

"Svjetski blagoslov maternice je besplatan i dostupan je svim ženama, s maternicom ili bez nje, kao i s ciklusom ili bez njega!", izjavila je Miranda Grey, spisateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

(Screenshot: Facebook)

Nije trebalo dugo čekati da i dežurni Facebook kritičari izgube glavu za ovim događajem! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan od komentara je mogu li doći i štrace te mogu li se blagosloviti testisi - zašto nemate organ po organ", dodaje Petra Gatehouse, učiteljica joge.

Iako je sam Blagoslov usmjeren ženama, buđenje Ženske Energije, kažu nam, blagotvorno je i za muškarce, koji se od sada također mogu pridružiti i prijaviti za primanje tzv. Dara. Na koji će ih se način hm.., darivati - morat ćete otkriti sami!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo