'zaplakala sam' / Osječanka šetala ulicom kad ju je zaustavio muškarac i otvorio prtljažnik: 'Ostala sam u šoku!'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

'Sin je stao i nije ni riječi progovorio jer mu nije bilo jasno sto se događa', napisala je

19.2.2020.
14:06
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Iz Osijeka stiže priča koja će vas uvjeriti da u svijetu još uvijek ima onih koji nesebično pomažu drugima.

Kad vas neznanci zaustave na ulici velike su šanse da ćete u komunikaciju s njima ući s dobrom dozom opreza. Upravo je to bio slučaj i ove gospođe iz Osijeka koja je danas šetala gradom sa svojim sinom kad se ispred nje stvorio muškarac i zamolio je da se zaustavi na tren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se isprva dobrano uplašila, piše portal SiB, uskoro se ova neuobičajena situacija pretvorila u pravo iznenađenje koje vraća vjeru u ljude.

Gospođinu objavu na stranici Spotted: Osijek-Slavonija, prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danas me zaustavi gospodin na ulici dok sam isla sa svojim školarcem kupit mu neke stvari za školu, i kaze gospođo jel možete stati na tren, mi stanemo uplašeni, on otvara svoj gepek od auta i vadi prekrasan bicikl iz njega i kaže: ja i moj sin smo se dogovorili da je on prerastao ovaj bicikl i da ćemo ga pokloniti nekome, a vi ste mi izgledali kao najbolji kandidati. Ostala sam u šoku i pomalo zaplakala, pokušavajući ostati pribrana pred čovjekom kojeg prvi puta vidim u životu. Sin je stao i nije ni riječi progovorio jer mu nije bilo jasno sto se upravo događa. Najveća stvar od svega je što smo pričali prošli tjedan o biciklu jer dolazi toplo vrijeme, pa je sin pitao kad će on imati svoj bicikl, a suprug i ja smo mu rekli da trenutno ne možemo kupiti, jer nismo u mogućnosti. Ovog gospodina kao da su anđeli poslali, tek kad smo dogurali kući bicikl sin je progovorio i pitao da li je to stvarno njegov bicikl. Ovim putem se zahvaljujem gospodinu do neba, neznam mu ni ime ni ništa, jer kad sam ga pitala rekao je samo – gospođo nije bitno moje ime, poklanjam vam ovo od srca. Malo je sve ispalo zbunjujuće, jer ovo u svom životu nisam nikad doživila, Hvala vam još jednom na ovome, uljepšali ste nam život, i stvarno nije toliko bitan taj bicikl koliko ono što ste danas učinili.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo