prava magija / Ostali smo bez teksta: dirljiv nastup mađioničara rasplakao cijeli svijet jer je pokazao što je prava magija

Iako neizmjerno simpatičan, činilo se kao da nas čeka još jedan obični mađioničarski nastup, no ovaj čovjek uspio je rasplakati cijeli svijet

17.4.2018.
8:48
VOYO logo

"Uvijek sam se pitao kako bi bilo iskusiti istinsku čaroliju. Prije dvije godine jesam i to je promijenilo i mene i moj život", započeo je svoj nastup 46-godišnji Marc Spelmann nastupajući na 'Britain's got talent'. Iako neizmjerno simpatičan, činilo se kao da nas čeka još jedan obični mađioničarski nastup, no ovaj čovjek uspio je rasplakati cijeli svijet. 

Tako je jednoj članici žirija dao rubikovu kocku, drugi član je trebao nasumice odabrati pastelu u nekoj boji. Koju je odabrao nije vidio ni mađioničar ni član žirija. Treća članica žirija morala je odabrati neku od 25 dječjih karata, odnosno samo dotaknuti poleđinu neke od njih. Četvrti član žirija je trebao pak držati olovku naopako. Potom je listao knjigu i "naslijepo" nacrtao krug. A onda su članovi žirija počeli otkrivati što su odabrali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crvenu pastelu, uzorak na rubikovoj kocki i kartu pingvina.

"Kada bih vam rekao da sam znao da će rezultat biti upravo ovakav, jučer ili prije mjesec dana, vjerojatno biste rekli da je to prava magija", rekao je Spelmann. Žiri se složio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, to bi bilo neobično, fascinanto, ali to nije magija. Ovo je prava magija", najavio je, a potom počeo svoju slideshow prezentaciju. Žiri i publika su ostali bez teksta, a dirljivi nastup možete pogledati ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo