'nije u šoldima sve' / Osvojila je jackpot sa 16 godina, no sve je spiskala na drogu, operacije, luksuz: 'Nemam za liječenje sina'

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

“Najviše žalim što nisam ostavila nešto sa strane kako bi Blake danas imao bolji život", kaže dobitnica lutrije

19.8.2018.
11:40
Instagram
VOYO logo

Britanka Callie Rogers (31) imala je samo 16 godina kada je 2003. osvojila 1,8 milijuna funti na lutriji. Postala je najmlađa britanska osvajačica jackpota, a danas je u potpunoj besparici. No, to nije najgore. Njezin 6-godišnji sin Blake boluje od cerebralne paralize, međutim, njegova majka koja je „spiskala“ sav novac ne može mu priuštiti potrebnu medicinsku skrb.

Većinu novca je, prema vlastitom priznanju, spiskala na tulume, automobile, drogu i plastične operacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najviše žalim što nisam ostavila nešto sa strane kako bi Blake danas imao bolji život. Da imam novca, omogućila bih mu najbolje uvjete koji postoje”, požalila se Callie Rogers u britanskim medjiima.

Kad je dobila na lutriji imala je posao, ali je odmah dala otkaz. Vrlo brzo joj je najvažnija stvar postala divlje tulumarenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je sama priznala, 1,8 milijuna funti (oko 14,5 milijuna kuna) otišlo je na lude tulume, aute, kupila je nekoliko kuća, a oko 18.000 funti otišlo je na povećanje grudi na kojima je bila tri puta. 

Sada živi kao podstanarka s troje djece i radi kao njegovateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


“Moja djeca nemaju velikih prohtjeva. Na kraju mjeseca uspijem ih počastiti s par sitnica, ali ne mogu uštedjeti ni za novi auto. Ako želim na godišnji, moram štedjeti”, priča Callie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, vjeruje kako će joj život krenuti na bolje kada naslijedi staru kuću koja je pripadala njenom djedu i baki. Novac od prodaje kuće će, kaže, staviti na štedni račun za djecu.

Tvrdi da je prije dobitka na lutriji bila sretnija nego nakon što je postala 'mala bogatašica'. I brani se: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije da sam sve potrošila u jednu godinu, ipak je prošlo devet." 

Kako je nakon osvajanja jackpota bila u depresiji i na rubu samoubojstva, Callie danas vjeruje kako se  treba podići zakonska dobna granica za igre na sreću na više od 16 napunjenih godina, piše Daily Mail

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo