DOSAD NEVIĐENO / Otvara se poseban bordel u blizini Rijeke: Nudi seks s muškim i ženskim lutkama za 450 kuna

Image
Foto: Shutterstock, ilustracija

To su posebne, vrhunske, TPE silikonske lutke. Tople su, imaju temperaturu ljudskog tijela

16.1.2020.
16:36
Shutterstock, ilustracija
VOYO logo

Istarski poduzetnici slovenskog primorja poslovnu priliku vide - u lutkama. Preciznije, u lutkama za odrasle koje služe za pružanje seksualnih usluga, piše Istragram. Naime, u Sežani, na otprilike sat vožnje od Rijeke, otvara se javna kuća "Doll House".  

"Plastične djevojke" iznajmljivat će se klijentima. Uskoro će im se pridružiti i "plastični dečko". Da i nježniji spol ne bude diskriminiran. Ali i gay populacija. Istraživanje je potvrdilo da klijenata ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo smo tražili pogodno mjesto za poslovanje. Budući da smo željele da stvar bude što diskretnija, odlučile smo se za Sežanu i lokaciju koja nije vidljiva svima, a opet, blizu je svima. Također smo izabrale Sežanu zbog blizine Istre i granice s Italijom", kaže poduzetnica Sandra Negro.

U posao je ušla s poslovnom partnericom ValentinomMarkežič. Inače, start-up im je za sada zasnovan na dvije "djevojke" po mjeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su posebne, vrhunske, TPE silikonske lutke. Tople su, imaju temperaturu ljudskog tijela", pojašnjava Sandra Negro. Jedna je kovrčava crnokosa, a druga dugokosa plavuša.

Klijenti će s lutkama moći učiniti sve što mogu sa ženom. Ali iz higijenskih razloga morat će upotrebljavati kondome i pažljivo rukovati ovom modernomljubavnom opremom kako se ne bi ozlijedili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon svake upotrebe lutke se dezinficiraju i čiste prije daljnje uporabe posebnim sredstvima za čišćenje koja su namijenjena za tu svrhu i dio su propisane opreme za održavanje", odgovorila je Negro na pitanje o higijeni.

Ovako nešto ne treba posebna odobrenja. Također, ne uzimaju se osobni podaci klijenata jer tamo neće provesti noć. Lutke će se iznajmljivati ​​na pola sata za 60 eura, na sat vremena za 80 eura, a na dva sata 120 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupci će moći gledati posebne TV programe, zabavljati se igračkama za odrasle i na kraju se tuširati. Za lutke ne postoji sud i kazneni zakon, nema trgovine bijelim robljem ili prisilni rad niti postoji rizik od prijenosa bolesti. Barem tako jamči njihov proizvođač. 

To će biti prvi "pošteni, etični bordel" u Sloveniji. A tako blizu Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo