IRON NUN RUŠI REKORDE / Ova časna sestra živi najluđi san: provjerite zašto je dobila nadimak Čelična Opatica

Madonna je 86-godišnja časna sestra koja gaji veliku strast prema trčanju. Iako mnogi njezini vršnjaci jedva hodaju, ova aktivna bakica rastura najteže triatlone na svijetu - Ironmane. Četiri kilometra plivanja, 180 bicikliranja i 42 trčanja - za Madonnu su mačji kašalj

23.8.2016.
18:20
VOYO logo

Za ostvarenje najnevjerojatnijih snova, stvarno nikad nije kasno. Časna sestra Madonna živi najluđi san! 86 joj je godina, no za nju su godine samo brojka.

Sestra Madonna obožava trčanje, to je kaže čini živom. Sudjelovala je u čak 340 natjecanja i posve je jasno - trčanje je njezina najveća strast!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To za mene znači duboko posegnuti da što bolje upoznaš sebe, da doznaš tko si i što sve možeš. Svi mi imamo drukčije talente, različite vještine i ne možemo ih koristiti dok ih zapravo ne otkrijemo. Jednom kad ih otkriješ, obvezuješ se koristiti te talente, usmjeriti prema dobru ono što ti je Stvoritelj darovao", kaže Madonna Buder.

Zbog svoje nevjerojatne volje i izdržljivosti dobila je nadimak Čelična Opatica!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najstarija je žena koja je pobjedila na slavnom Ironman triatlonu i ponosna je vlasnica svjetskog rekorda u svojoj kategoriji!

4 kilometra plivanja, 180 bicikliranja i 42 trčanja - da svlada taj triatlonski izazov trebalo joj je, pazite sad - 17 sati! Ponavljamo, 86 joj je godina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idući su mi dan ljudi dolazili i čestitali na svjetskom rekordu. Ja sam pitala - svjetski rekord?! Pa, da, ako sam jedina žena koja je to napravila, onda je tako. Još su mi rekli da taj rekord neće nitko oboriti, ali ja to ne vjerujem", poručuje ova časna sestra.

Da stvar bude još čudesnija, Čelična Opatica trčanjem se kao rekreativom počela baviti tek u 48. godini. No, trčanje je bilo samo početak - časna pliva i biciklira kao prava profesionalka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim promijeniti svijet u kojem živimo, dati mu ono što imam i služiti mu tako da dam najbolje od sebe. Ako to ovako jednostavno rečeno ne objašnjava zašto smo mi ovdje, ne znam što bi objasnilo", kaže Madonna.

Kakva inspiracija! U devetom desetljeću s tisućama kilometara na plećima! Pravi fenomen!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim biti poput vas kada ostarim - to je fraza koju stalno slušam. Uvijek pomislim - ne možeš zaustaviti starenje, stoga se ne predaj. Samo ustraj u svemu, ako ti to tijelo dopušta", savjetuje.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo