IMA POSEBAN DAR / Ovaj dječak ima sedam godina, a već je spasio više od 1300 pasa i 40 mačaka! 'On je naš mali princ'

Image
Foto: Facebook

Za četvrti rođendan tražio je obitelj i prijatelje da pomognu životinjama, umjesto da mu kupuju poklone. I tako je počelo...

16.2.2020.
9:03
Facebook
VOYO logo

Roman McConn ima sedam godina, ali postigao je što mnogi ne uspiju za cijelog života. Zahvaljujući njemu, spašeno je više od 1300 pasa i više od 40 mačaka.

Ovaj dječak iz Teksasa svoju priču počeo je prije tri godine uz pomoć majke Jennifer. Naime, baš na četvrti rođendan, umjesto poklona, Roman je zatražio obitelj i prijatelje da doniraju novac lokalnom azilu za životinje. Ili, da jednostavno udome životinju iz njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je nastavio sa svojim malim akcijama, a majka bi mu pomagala objavom snimki i fotografija na društvenim mrežama. Roman bi se igrao sa životinjama koje trebaju vlasnika, ili bi s majkom bio u kupovini namirnica za životinje, a ti njegovi postupci ljude bi potaknuli da se sami aktiviraju pa pomognu životinjama.

"On je šaptač psima. Prije no što se počne igrati s njima, pričaju i na taj način prepoznaje njihovu osobnost. On je naš mali princ", kazali su u azilu Project FreedomRide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S vremenom se njegova akcija proširila van lokalne zajednice pa su ljudi diljem Teksasa u Georgije krenuli spašavatiživotinje prema kojima bi im Roman skretao pažnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji dio jest što Roman i dalje ustraje u pomoći i ne posustaje, dapače. Tvrdi da je njegov posao tek počeo "jer na svijetu je mnogo životinja kojima treba pomoć".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo