za one koji si ga ne mogu priuštiti / Ovi gimnazijalci vraćaju vjeru u današnju mladost: koncertima skupljaju novac jer ne žele bez svojih kolega na maturalac

Image
Foto: Ilustracija/Dusko Marusic/PIXSELL

Sličnu predivnu gestu za svoju bivšu kolegicu iz razreda, koja je pretrpjela možda udar i mora na operaciju, njezine kolege iz XVI. gimnazije odlučili su organizirati humanitarni koncert

26.3.2018.
16:47
Ilustracija/Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Učenici Klasične gimnazije ne žele na maturalac otići bez svojih prijatelja i kolega iz razreda, no umjesto da samo 'kukaju', pronašli su način kako prikupiti novac i za njih.

Tako se u utorak 27. ožujka u klubu Močvara održava humanitarni koncert Klasične gimnazije na kojem će nastupiti Adelfi, Hipno, Peglica i Komandos te Cojones, piše Zagreb.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maturalac u Grčku definitivno je vrhunac klasičarskog obrazovanja, ali nije to to ako ne ide cijela ekipa. Ovo je tvoja prilika da pomogneš učenicima i učenicama koji nisu u mogućnosti zajedno s ostalim maturantima uživati u suncu na obali Krete. Sigurno se pitaš što ti dobivaš s tim… Pa, osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi. Žrtvuj se i zajedno s nama započni kraj mukotrpne školske godine. “Rock Out” je nova verzija humanitarnog koncerta Klasične gimnazije, koji se od tradicionalnog “Rock In” koncerta razlikuje jedino po lokaciji", poručili su gimnazijalci.

Večer će proći u klasičarskom stilu pa su, kako kažu, okupili mlade i malo starije bendove. Okupili su, kažu, mlade i malo starije bendove, koji će se pobrinuti da večer prođe u klasičarskom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Koncert je realiziran u sklopu projekta Močvarni laboratorij i programa “Klasična u Močvari #3” u suradnji Udruženja za razvoj kulture “URK” i kluba Močvara s Klasičnom gimnazijom u Zagrebu, Školom primijenjene umjetnosti i dizajna – ŠPUD Zagreb i UBU – Udruga bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna. Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su isključivo za učenički fond za potrebe organizacije maturalca u Klasičnoj gimnaziji“, kazali su organizatori.

Koncert počinje u 20 sati, cijena ulaznice je 20 kuna, a najnovije informacije o događaju pratite na Facebook eventu na ovoj poveznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnu predivnu gestu za svoju bivšu kolegicu iz razreda, koja je pretrpjela možda udar i mora na operaciju, njezine kolege iz XVI. gimnazije odlučili su organizirati humanitarni koncert u Katranu 21. ožujka kako bi pomogli svojoj kolegici i prijateljici, budući da je liječenje skupo, piše Zagreb.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo