REFERIRANJE NA INAUGURACIJU / 'Ovo će biti najveći auditorij koji je svjedočio Emmyju i točka!': Sean Spicer na dodjeli Emmya pošteno oprao Trumpa

Image
Foto: AP

Spicer se na pozornici pojavio na kraju uvodnog monologa voditelja programa Stephena Colberta

18.9.2017.
11:44
AP
VOYO logo

Ovogodišnja dodjela najuglednije američke televizijske nagrade Emmy prilično je podignula prašinu kada se na pozornici pojavio bivši glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer.

Spicer je, naime, u srpnju ove godine podnio ostavku na mjestu glasnogovornika nezadovoljan što je američki predsjednik Donald Trump imenovao Anthonya Scaramuccia za novog direktora komunikacija Bijele kuće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spicer se na pozornici pojavio na kraju uvodnog monologa voditelja programa Stephena Colberta u kojem je odlučio uputit nekoliko strelica Donaldu Trump kazavši kako su Trumpu najbitnije brojke te da se nada kako će to ostvariti tijekom dodjele iako ne zna koliko ljudi ima u publici. 

Colbert se time referirao na polemike o broju uzvanika na Trumpovoj inauguraciji, a ulje na vatru dodatno je dodao i Spicer koji je na pozornicu dogurao govornicu i rekao kako će ovo biti "najveći auditorij koji je svjedočio Emmyju i točka: Kako osobno tako i širom svijeta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve detalje o ovogodišnjoj dodjeli Emmya pročitajte na Tabloid.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo