ISTANBULSKA ATRAKCIJA / Po uzoru na 'Breaking Bad': otvoren kafić u kojem bi se Walt i Jesse osjećali kao u svom laboratoriju!

Image
Foto: Facebook

Kafić možda ne nudi plave kristale ili prženu piletinu, no zato je moguće vidjeti barmene obučene u žuta odijela kao što su bili odjeveni glavni glumci pri proizvodnji plavog metha

29.7.2015.
15:52
Facebook
VOYO logo

Mladi turski fotograf Deniz Kosan otvorio je u Istanbulu kafić Walter's Coffee Roastery za koji mu je kao inspiracija poslužila kultna serija "Breaking bad".

Image

Mladi fotograf otvorio kafić po uzoru na seriju 'Breaking Bad'

Image

Mladi fotograf otvorio kafić po uzoru na seriju 'Breaking Bad'

Posjetitelji u kafiću mogu uživati u dekoru koji podsjeća na znanstveni laboratorij u kakvom su glavni glumci serije Walter White (Bryan Cranston) i Jesse Pinkman (Aaron Paul) proizvodili kristalni meth te u poslasticama na temu serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kafić možda ne nudi plave kristale ili prženu piletinu (koja se u seriji nudila u fiktivnom meksičkom restoranu Los Pollos Hermanos koji je u seriji njegovom vlasniku GusuFringu /Giancarlo Esposito/ služio kao paravan za kriminalne radnje), no zato je moguće vidjeti barmene obučene u žuta odijela kao što su bili odjeveni glavni glumci pri proizvodnji plavog metha; bombone plave boje koji podsjećaju na tu drogu, pića servirana u kemijskom posuđu te ogroman periodni sustav na zidu.

Slike interijera kafića i njegovu ponudu na poznatom društveno-medijskom blogu "Mashable" objavila je jedna od novinarka i blogerica s komentarom: "Taj vas slatki kafić natjera na pitanje što bi moglo biti drugačije da su se Walt i Jesse odlučili baviti biznisom kave, a ne metamfetamina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija "Breaking bad" jedna je od rekordera u osvajanju zlatnih Emmyja, a tijekom pet sezona prikazivanja imali su 58 nominacija i 29 osvojenih Emmyja.

Radnja se vrti oko sredovječnog profesora kemije Waltera Whitea, koji dozna da ima rak pluća i da mu preostaje godina dana života, te se upušta u kriminalne radnje. Tijekom vremena se mijenja pozicija u poslu te psiha Waltera od kuhara metha i mirne osobe postaje hladnokrvni ubojica i glavni proizvođač metha u cijelom južnom dijelu SAD-a i sjevernog Meksika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Cranstona, glavnu ulogu ima Aaron Paul, koji glumi tridesetogodišnjeg narkomana i sitnog dilera Jessea Pinkmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo