Albina Grčić / Pobjednica Dore za RTL Direkt: 'Meni je veća trema biti u Direktu nego prije nastupa. Mama mi je rekla 'nemoj otići na kvasinu'

'Ne smatram sebe zvijezdom. Vjerujem da je ovo veliki uspjeh, i za mene, moj tim, ali i Hrvatsku', kazala je Albina Grčić

16.2.2021.
22:56
VOYO logo

Insieme, unite, unite, Europe... Stigli smo do tradicionalne Eurosong rubrike Direkta. Razlog je naravno hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije na kojem smo nakon dugo vremena konačno dobili predstavnicu za koju se većina i publike i medija slaže da je najbolji mogući izbor za nastup na pjesmi Eurovizije - Albinu Grčić

Stručnjaci kažu kako su Albina i njezina ekipa i glasom i stasom i ritmom i melodijom na dobrom putu da postanu ne samo hrvatski nego i eurovizijski hit. Jer Tik Tok je baš Tip-top. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Albinu smo htjeli ugostiti još jučer ali u vrijeme Direkta sinoć je baš bila u autobusu iz Zagreba za Split, dakle otišla je iz Zagreba onako kako je nekidan na Doru i došla- autobusom, ali vjerujem da su to bila dva potpuno različita putovanja.

Albina se za RTL Direkt javila uživo sa splitskih Prokurativa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala svima na podršci. To mi puno znači"

"Ja samo moram reći da je meni veća trema biti u vašoj emisiji nego prije nastupa na pozornici. Ne smatram sebe zvijezdom. Vjerujem da je ovo veliki uspjeh, i za mene, moj tim, ali i Hrvatsku. Bili su nekakvi čudni pogledi u autobusu, nije nitko pristupio i pitao...", kazala je na početku.

Dodala je da njeni doma pucaju od sreće i ponosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od početka sam vjerovala i u pjesmu i timski rad. Publika nas je prepoznala, ne samo hrvatska nego i strana", kaže.

Istaknula je da ju njeni doma podržavaju i vjeruju u moj karakter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mama je samo danas rekla: Nemoj da ti bude preveliki stres, nemoj otići na kvasinu. Mama, evo obećavam, neću", kazala je.

O pripremama za nastup na Eurosongu, kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ćemo ići na priču da bude minimalno a da bude efektno. Poradit ćemo malo na koreografiji. Ipak se radi o većoj pozornici i većim standarima i očekivanjima. Ovo je sve sada iznad mojih očekivanja, veselim se ovoj mogućnosti iskustva. To mi je već veliki dobitak. Nadam se što boljem plasmanu, ali i ovo je veliki uspjeh. Hvala svima na podršci. To mi puno znači", rekla je na kraju Albina Grčić.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo