NEUOBIČAJAN PRIZOR / Pogledajte kako je Djed Božićnjak sletio u Samobor: 'Došao je balonom zato što sobovi imaju koronu'

'Malo je neobičan prizor, ali ja ću ga sigurno zapamtiti, a vjerujem da će i djeca'

18.12.2021.
20:00
VOYO logo

Jedan od posjećenijih Adventa ove godine je i onaj samoborski. Izgleda da je toliko dobar da je na njega, jednim sasvim neuobičajenim prijevoznim sredstvom, balonom na vrući zrak stigao i sam Djed Božićnjak. Djeca koja su ga oduševljeno dočekala na jedan su dan postali njegovi vilenjaci.

Pomogli su mu u prikupljanju božićnih čestitki za djecu diljem svijeta. Na svoje iznenađenje, i sami su dobili čestitke od druge djece.

„Super je. Baš je fora za gledati. On je došao pozdraviti djecu pa će nam za Božić dati poklone to je logično“, kazala je Korina iz Samobora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada smo ih upitali zašto misle da je Djed Božićnjak došao na balonu, Ivan je odgovorio: „Zato jer sobovi imaju koronu“.

„Ja sam osobno oduševljen, ali oduševljena su i moja djeca tako da ovo je stvarno odlična priča. Malo je neobičan prizor, ali ja ću ga sigurno zapamtiti, a vjerujem da će i djeca“, rekao je Zvonimir Kufek iz Samobora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što je rekao sam Djed Božićnjak?

„Sobovi su se pobunili pa sam u Zagorju posudio balon i doletio do Samobora. Sad sam htio odletjeti, ali je takva magla da ne vidimo ni balon tako da moram čekati da se magla digne pa ću produžiti. U međuvremenu svima vama želim sretan Božić i sretnu Novu godinu“, kazao nam je Djed Božićnjak koji je sletio balonom.

„Ja sam prikupljao pisma i dobre želje po cijelom svijetu i nosim ih drugoj djeci. Tako da su sad ova djeca u Samoboru skupila pisma i dobre želje koje ću ja onda odnijeti drugoj djeci jer pouka Božića nije u materijalnim dobrima. Prije svega treba biti dobar u duši“ poručio je Djed Božićnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo