Sukob zbog parkinga / Političar iz BiH podnio ostavku nakon objave videa na kojem tuče ženu: 'Pokazala mi je srednji prst!'

Image
Foto: Facebook/Ante Čilić

Vasilj je svjestan da je neprimjereno reagirao

24.10.2018.
14:02
Facebook/Ante Čilić
VOYO logo


Dragan Vasilj, predsjednik Mjesne zajednice Međugorje, podnio je ostavku nakon što se na društvenim mrežama pojavila snimka njegovog fizičkog sukoba s gošćom ovog turističkog mjesta u Hercegovini.

U priopćenju koje potpisuje Vasilj, a koje je objavljeno na Facebok stranici MZ Međugorje, stoji kako se ista osoba pet dana nepropisno parkirala uz njegov put te je onemogućavala prolaz automobilima i dostavnim vozilima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upozoravao sam njenog prijatelja Marija Soldu, inače višegodišnjeg pacijenta zajednice Cenacolo, koji me onda vrijeđao i prijetio mi. Govorio sam i kuharici u pansionu i radnici u suvenirnici da je upozore. Svaki put ona je, ako je bila u pansionu, silazila i uklanjala auto, ali ga opet vraćala i na isti način parkirala, što snimci videokamere mogu potvrditi, ako to nije izbrisano. Ali što kad nje nema u pansionu? Moram reći da sam ja dolazio u situacije, kako zbog nje tako i nekih drugih, da moram uzeti taksi da bih mogao obaviti neki posao. Te večeri, kada se incident dogodio, oko 21 sat sam trebao van autom, ali nisam mogao i zvao sam u pansion da je traže da skloni auto. Čekao sam paralelno s njenim autom i dama ulazi u svoj auto i, valjda i ona frustrirana što stalno mora sklanjati auto, meni pokazuje srednji prst. Sve moje ljutnje i frustracije su u tom momentu eksplodirale, izašao sam iz auta, otvorio vrata njenog vozila i jesam vikao na nju i udario nogom u prag njenog auta i zalupio vrata. U tom momentu ona je uz psovke izašla iz auta, ošamarila me i drugom rukom me divljački ogrebala po sljepočnici i očima", napisao je Vasilj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vasilj tvrdi da su ozljede evidentirane kod liječnika, a da su obje strane podnijele prijavu policiji. 

"Bez obzira na sve okolnosti ovog događaja, smatram da sam teško pogriješio reagirajući neprimjereno te da sam funkciju predsjednika MZ Međugorje ukaljao ovakvim gestom. Zato podnosim ostavku na mjesto predsjednika MZ Međugorje, o čemu sam jutros obavijestio svoje suradnike, zamjenika Ivana Kozinu te Marina Radišića, načelnika Općine Čitluk. Nadam se da će mi mještani uzeti za dobro sav uloženi trud u dva mandata koja sam obavljao kao predsjednik", napisao je Vasilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo