pomoć za osvajanje hrvatica / Ponosni hrvatski zetovi otkrivaju kakve smo to mi Hrvatice i čime nas stranac može zadiviti

Svim solo frajerima Lijepe naše, možda iduća priča pomogne osvojiti koju Hrvaticu. Codyju i Guillaumeu to je uspjelo iako nisu govorili naš jezik, a malo su toga o Hrvaticama i znali. Oni su ponosni hrvatski zetovi, koji otkrivaju kakve smo to mi Hrvatice i čime nas čovjek može zadiviti

28.1.2016.
17:44
VOYO logo

Lijepe i fatalne. Privlače strance kao svjetlo mušice. Posebne su, zbunjujuće... Čini se da su muškarci s Marsa a žene.... iz Hrvatske.   

"Nešto sam shvatio kroz vezu sa svojom ženom. Ja kažem nešto, a ona će to okrenuti i reći što sam ustvari mislio. U Americi mi stvarno kažemo što mislimo", kazao je Cody McClain Brown, hrvatski zet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cody se iz američkog Colorada u Zagreb doselio zbog Silve. Guillaume je u Hrvatskoj ostao zbog Zagrepčanke Ivane. 

"Ja sam nekako primijetio, ne samo kod svoje žene nego općenito, što je po meni vrlina da su jako temperamentne. I lijepe, naravno, ali u svakom slučaju su posebne", dodaje Guillaume Antoine Rabhi, hrvatski zet. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatice strancima otvaraju potpuno novu dimenziju. Samouvjerene, ljubazne, drage, zabavne... žene od kojih učite... makar ponekad i ne tako korisne lekcije.

"To je istina. Ja sam iz Pariza i mi smo poznati po tome da smo dosta mršaviji od prosječnog Hrvata. To je zato što su kod nas porcije puno manje. Pije se, ali umjerenije nego u Hrvatskoj. Tako da po tom pitanju sam isto trebao na neki način se naučiti", dodaje Guillaume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cody je svoju suprugu odlučio osvojiti upornošću. Znao je da će biti zauvijek njegova, prije nego što je sama znala. 

"Ti misliš da se to neće dogoditi, ali ja sam siguran da hoće. Ovdje igram na duge staze i mogu čekati. I nakon šest mjeseci rekla je: Pa mislim da mi se ipak sviđaš", dodaje Cody.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to nakon što je zbog nje radio čuda. Jer kao što smo čuli, Hrvatice često ne misle ono što kažu. Pa tako uz jezik, stranci koji ih žele osvojiti, moraju znati i komunicirati šuteći. 

Bili smo prijatelji i ona je otišla u New York preko ljeta. I rekla je da je dođem posjetiti. Rekao sam: OK. Ali, nisam znao da Hrvati pozivaju ljude da ih dođu posjetiti gdje god idu. Kao, idu na ljetovanje: O, možeš nas doći posjetiti... (Ali, nemoj stvarno doći!) I ja sam došao u New York vidjeti je, povući potez, i nije bilo dobro.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubljen u prijevodu nije samo sa ženom.

"Recimo, moja punica. Stalno nešto govori i nemam pojma o čemu. Razumijem riječi, ali ne razumijem što želi reći. Kaže: Ugasi ga! A ja krenem. Hmmmm, što je to ga?", kaže Cody.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska i matematički odskače od ostatka svijeta.

"Mislim da ono, statistički broj lijepih žena je puno veći u Hrvatskoj nego u Francuskoj", kaže Guillaume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u prilogu!

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo