Mali, ali veliki! / Portal Vijesti.hr slavi 4. rođendan! Hvala vam što nas pratite!

Image
Foto: Vijesti.hr

RTL-ov news portal obilježava četiri godine od pokretanja

28.5.2019.
15:00
Vijesti.hr
VOYO logo

Prije četiri godine RTL je pokrenuo web portal čija je zadaća bila informirati, ali i zabaviti. Uz aktualne vijesti iz svijeta domaće i inozemne politike, sporta, crne kronike i društvenog života, donosili smo pikanterije iz života slavnih, kao i savjete o zdravlju, ljepoti modi...

Portal Vijesti.hr u četiri je godine doživio brojne transformacije, a sve s ciljem pozicioniranja na tržištu kao jedan od najvažnijih news web portala u Hrvatskoj. I u tome smo uspjeli! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Vijesti.hr danas je isključivo informativni portal koji se bavi temama iz svijeta politike, aktualnim događanjima iz Hrvatske, regije te inozemstva, crne kronike i kulture, a zbog jednostavnog pristupa korisnici mogu na brz i jednostavan način doći do najnovijih, točnih i zanimljivih informacija. Ujedno je i među 5 najboljih news web portala u Hrvatskoj.

Prednost portala Vijesti.hr je u tome što korisnici lako prelaze na ostale važne segmente domene RTL-a poput web stranica RTL.hr, Tabloid.hr, Život i Stil.hr, Buzzara.hr, Žena.hr, kao i na brojne regionalne portale među kojima su Splitski dnevnik, Emeđimurje, Varaždinski.hr, Riječanin.hr, Dubrovački dnevnik, Ezadar, Kaportal, SiB i mnogi drugi, a koji svakoga dana donose novosti iz čitave Hrvatske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinergija portala Vijesti.hr i informativnog programa RTL-a daje dodatnu vrijednost sadržaju. Čitatelji svakoga dana mogu čitati analize i komentare najboljih novinara i reportera u Hrvatskoj poput Damire Gregoret, dobitnice ovogodišnje Večernjakove ruže za TV osobu godine, Zorana Šprajca, omiljenog televizijskog voditelja mnogih gledatelja koji svake večeri na sebi svojstven način donosi pregled najzanimljivijih vijesti dana, Ivane Ivande Rožić, Borisa Miševića, kao i Dunje Mazzocco Drvar koja donosi najtočniju vremensku prognozu. 

News portal Vijesti.hr portal je kojem čitatelji vjeruju, dokazuju to brojke prema kojima svakog mjeseca dolazi gotovo milijun jedinstvenih posjetitelja, koji svakoga dana, samo na news portalu Vijesti.hr pregledaju gotovo pola milijuna stranica (PV). U posljednjih godinu dana portal Vijesti.hr bilježi rast od 60 posto u broju pregleda stranica, te 50 posto u broju jedinstvenih pregleda stranica što dokazuje kvalitetu našeg rada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakoga dana u vaše domove, urede, gdje god da provodite slobodno vrijeme, putem računala, laptopa i mobitela donosimo uvijek točne i svježe informacije. Doznajemo što se događa na terenu, pitamo umjesto vas i tražimo odgovore na sva neodgovorena pitanja. 

Hvala vam što prepoznajete kvalitetu našeg rada!
Vaš portal Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo