dokazao predrasude / Poznati milijarder se u društvenom eksperimentu odjenuo kao beskućnik pa posramio restoran

Odjenuo se kao beskućnik kako bi vidio kako će se osoblje restorana u Floridi odnositi prema njemu

20.2.2018.
13:25
VOYO logo

Poznata YouTube zvijezda, 23-godišnji Coby Persin ponovno se odlučio na društveni eksperiment - odjenuo se kao beskućnik kako bi vidio kako će se osoblje restorana u Floridi odnositi prema njemu.

Na snimci se vidi kako dolazi do restorana u poderanoj odjeći, noseći na leđima vreću za smeće. Na vratima ga je dočekao domaćin. Krajnje pristojnim tonom, prerušeni milijarder zamolio je domaćina za mjesto i da li može pogledati jelovnik. Domaćin ga je smjesta odbio, pristojno, ali odrješito. "Žao mi je, ali nismo u mogućnosti. Ovaj restoran je malo preskup za vas", rekao je domaćin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coby mu je dao još jednu šansu i pitao može li vidjeti barem jelovnik, no domaćin je postao još bezobrazniji. "Ma kakvi. Ne možemo vas poslužiti, nećemo vas poslužiti danas, žao nam je", rekao je. Dok mu je Coby pokušavao reći da ima i više nego dovoljno novca, domaćin je nastavio: "Možete li se, molim vas, maknuti? Odite u McDonalds, bilo gdje samo ne ovdje".

VIŠE NA OVU TEMU:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokirani Coby odmah je krenuo zvati svog vozača, no u tom trenutku domaćin ga je počeo tjerati da se makne. Ubrzo dolazi Cobyjev vozač Ronaldo u Rolls Royceu, i daje Cobyju kovčeg pun novca koji "beskućnik" pokazuje domaćinu restorana.

"Rekao sam vam da imam novca. Suludo je kako sudite ljude po izgledu", rekao je Coby zapanjenom domaćinu i dodao da 'ima sreće' pa otišao s Ronaldom u restoran niže u ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo