Scena kao iz horora / Pravo prijateljstvo: vlasnik nesretne kujice borio se s pitonom koji ju je zgrabio, a zatim ju oživljavao

Jeff Lowe vlasnik je malene kujice Cassie koju je usred noći "obgrlio" piton u smrtonosni zagrljaj. Probudio ga je urlik njegovog cimera te je potrčao dolje kako bi naletio na scenu kao iz horora

25.11.2016.
13:54
VOYO logo

Hrabri vlasnik jednog nesretnog psića iz Queenslanda ima nevjerojatnu priču koju će zasigurno prepričavati još godinama.

Jeff Lowe vlasnik je malene Cassie, lhasa apso pasmine, koju je usred noći "obgrlio" piton u smrtonosni zagrljaj. Na sreću, vlasnika je probudio urlik njegovog cimera te je potrčao dolje kako bi naletio na scenu kao iz horora.Scena k

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otvorio sam vrata i vidio kako je piton omotan oko Cassienog vrata - u potpunosti.
Sve što sam mogao vidjeti je bila masivna, debela zmija oko njenog vrata. Pas se
nije ni mrdnuo od panike", pričao je šokirano vlasnik.

Lowe je grabio sredinu zmijinog tijela dok ju je cimer zgrabio kod repa pa su nekako, ali jedva, uspjeli odmotati zmiju s Cassie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povlačili smo je i vukli neko vrijeme. Tijekom borbe, zmija je zabila svoj zub u moj prst i potpuno ga rasjekla", izjavio je vlasnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, priča ide dalje. Nakon što su uspjeli odmotati zmiju sa psa, mislili su kako je već uginula. Bila je potpuno mirna i tiha, ali Lowe nije htio odustati.

Dok joj je cimer masirao srce, Lowe ju je počeo oživljavati usta-na-usta da bi naposljetku cimer rekao kako joj čuje srce. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo