objava s pantovčaka / Predsjednica Grabar-Kitarović u državnom posjetu Irskoj: osim susreta s predsjednikom i premijerom, održat će predavanje

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Na poziv predsjednika Irske Michaela D. Higginsa, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović boravit će od ponedjeljka do srijede u državnom posjetu Irskoj

31.3.2017.
10:40
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Na poziv predsjednika Irske Michaela D. Higginsa, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović boravit će od ponedjeljka do srijede u državnom posjetu Irskoj, najavljeno je u petak s Pantovčaka.

U Dublinu, predsjednica će se, osim sa svojim domaćinom, susresti i s premijerom Endom Kennyem, te održati radne sastanka u irskom parlamentu, među ostalim s članovima Hrvatsko-irske parlamentarne grupe prijateljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom boravka u Dublinu predsjednica Grabar-Kitarović trebala bi na Trinity Collegeu održati predavanje na temu "Europsko jedinstvo u potrazi za otpornošću: Razmišljanja zemlje koja je ušla 28.“, te se susresti s hrvatskom zajednicom.

Posljednjeg dana državnog posjeta Irskoj, predsjednica Grabar-Kitarović posjetit će Galway, grad koji je, zajedno s gradom Rijekom, izabran za Europsku prijestolnicu kulture 2020., dodaje se iz Ureda predsjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo