odabir za dubrovnik forum / Predsjednica obožava hrvatski dizajn: otkriveno tko stoji iza cvjetne kombinacije od 3500 kuna

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Haljina cvjetnog uzorka koju je Grabar-Kitarović odabrala za Dubrovnik forum košta 1999 kuna, dok je cijena plave torbice 1499 kuna

30.8.2016.
15:57
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović se prije nekoliko dana na Dubrovnik forumu pojavila u upečatljivoj haljini i mnogi su se zapitali tko se krije iza njezina dizajna.

Iako se predsjednica nije otkrila tko je dizajnirao haljinu, svojom kreacijom, ali i modelom, pohvalila se sama dizajnerica, Aleksandra Dojčinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednica je odabrala Lei Lou haljinu CHARLOTTE i plavu torbicu MIDI", napisala je na službenom Facebooku, a objavila je i cijenu ove kombinacije. Haljina koju je Grabar-Kitarović obukla tako košta 1999 kuna, dok je cijena torbice 1499 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su jedni bili oduševljeni predsjedničinim odabirom, drugi smatraju kako je haljina ovakvog uzorka ipak bila neprikladna za događaj kojem je nazočila. Ipak, fotografija je prilično kratkom roku prikupila više od 2000 lajkova.

Ovo nije prvi put da se Grabar-Kitarović pojavljuje u hrvatskom dizanju. Do sada se tako već pojavila u dizajnu hrvatske modne kuće Stolnik, haljini dizajnerice Martine Budak te modnog dvojca Elfs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo