Predstavljanje novih uniformi / Umjesto manekenki na pisti ministrica vanjskih poslova, Jadranka Sloković naša Jelena...

Odore za HTZ-ove informatore dizajnirao je modni dvojac ELFS, a revija je humanitarnog karaktera

3.11.2018.
20:47
VOYO logo


Umjesto manekenki, ministrica vanjskih poslova Marija Pejčinović Burić, odvjetnica Jadranka Sloković, zastupnica u europskom parlamentu Dubravka Šuica i  RTL-ova voditeljica Jelena Pajić. One će sve večeras svoje dosadašnje karijere na jednu večer zamijeniti modnom pistom.

Naime, uspješne žene iz javnog života prve će nositi nove odore hrvatske turističke zajednice. Odore za HTZ-ove informatore dizajnirao je modni dvojac ELFS, a revija je humanitarnog karaktera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zavirili smo u back stage u muzeju Mimara, gdje se održava revija humanitarnog karaktera 'Kreirano srcem', razgledali kreacije koje su večeras odjenule naše poznate dame. O čitavoj akciji, u kojoj je prije početka revije skupljeno 200.000 kuna za potrebitu djecu, za RTL Danas govorio je ministar turizma Gari Cappelli.

"Moja kolegica, potpredsjednica Vlade se priprema, vjerojatno ima malu tremu ali se nadam da ćebiti sjajna večeras", kazao je ministar komentirajući pojavljivanje na pisti ministrice vanjskih i europskih poslova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjeli smo spojiti jednu sjajnu humanitarnu akciju kojom smo prikupili sredstva za dvije udruge, Zagreb i Osijek, za djecu i udruge kojima je to potrebno, htjeli smo predstaviti turizam i buduće uniforme Hrvatske turističke zajednice, ako to tako možemo nazvati, a koje će naše cure nositi na svim sajmovima koji će se događati diljem Europe i svijeta. Među najvažnijim sajmovima, osim Berlina je i London gdje se već u ponedjeljak otvara 38. burza turizma gdje je preko 185 zemalja, 5000 izlagača, jedan od najjačih sajmova. Tamo ćemo predstaviti i novi štand i nove uniforme, a Velika Britanija je nama uvijek interesantna. Bilježimo stalni rast britanskih gostiju te su oni jedni od najvećih potrošača, 77 eura je prosjek po turistu, a Britanci troše 138 eura. Važni su nam britanski gosti", kazao je ministar Cappelli. 

Kazao je kako trenutno, u odnosu na isti dan prošle godine, bilježimo 25 % više turista što znači da nam je i postsezona sve bolja i duža. "Pokazuje se da idemo prema onome čemu pretendiramo, da ne govorimo o turističkoj sezoni već o turističkoj godini", poručio je ministar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo