Upozorio da ne idu njegovim stopama / Preminuo u 93. godini života, a iza sebe ostavio 130 supruga i preko 200-tinjak djece!

Mnoge je supruge upoznao kad su kod njega odlazile na izliječenje. Jedna od njih kazala je kako nije mogla odbiti njegovu prosidbu jer je to bila naredba od boga

30.1.2017.
15:09
VOYO logo

Muslimanski propovjednik koji ima 130 supruga umro je u 93. godini života te iza sebe ostavio više od 200 djece, prenosi Daily Mail.

Mohammed Bello Abubakar preminuo je od nepoznate bolesti u državi Niger, a na posljednjem ispraćaju s njime će se pozdraviti velika gomila ljudi. Također se vjeruje kako su neke od njegovih supruga trudne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još 2008. godine se susreo sa žestokim kritikama ostalih muslimanskih propovjednika koji su zahtijevali da se rastane od 82 supruge od tada sveukupno 86 unutar 48 sati. No, Bello je tvrdio kako je njegova "sveta misija" da se nastavi ženiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oženio se 130 puta iako je 10 brakova završilo razvodom. Ujedno je tvrdio za BBC 2008. kako ima božju sposobnost kontrolirati svoje supruge.

"Muškarac s deset žena bi se srušio i umro, ali meni je Allah dao moć. Zato mogu kontrolirati svih 86 žena", izjavio je tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoge je supruge upoznao kad su kod njega odlazile na izliječenje. Jedna od njih kazala je kako nije mogla odbiti njegovu prosidbu jer je to bila naredba od boga.

U vrijeme njegova uhićenja obitelj ga je opisala kao dobrog muža i oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja pripomenuti kako je svojedobno upozoravao ljude da ne idu njegovim stopama jer je samo on sposoban imati gotovo 100 žena zbog njegove "svete misije".

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo