HEJ, MARK / Prijedlozi RTL Direkta: SamoHvalBook, FakeNewsBook, Conspiragram, Hejtter. Ako Zuckerberg nema dovoljno ideja

Facebook se više neće zvati Facebook. Očito je, žele se udaljiti od svih skandala, i popraviti imidž kompanije koju nije briga ni za što

21.10.2021.
22:33
VOYO logo

Facebook se više neće zvati Facebook. Očito je, žele se udaljiti od svih skandala, i popraviti imidž kompanije koju nije briga ni za što. Otkrit će ga Mark Zuckerberg idući tjedan, makar se većina analitičara slaže da od novog imena neće biti puno koristi.

Evo i nekoliko prijedloga iz naše redakcije: SAMOHVALBOOK, FAKENEWSBOOK, CONSPIRAGRAM, HEJTTER S DVA T PO UZORU NA TWITTER.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čisto, Ako Zuckerberg nema dovoljno ideja....

A ako vam je falio Donald Trump, onda će vas veseliti vijest da lansira svoju vlastitu društvenu mrežu: TRUTH Social. Čovjek koji je izbačen sa svih ostalih mreža - imat će svoju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši američki predsjednik koji je vladao putem twittera - sada kaže da će se suprotstaviti tiraniji Big Teka. Živimo u svijetu gdje talibani imaju ogromnu prisutnost na twitteru, a vaš najdraži predsjednik je utišan, kaže Trump. Doduše već je jednom probao, kada je otvorio From the desk of Donald Trump, ali nije privukao dovoljno followera, pa ju je brzo ugasio. Truth Social stiže idući mjesec, tvitovi i postovi zvat će se trutovi, .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo