VELIKO PRIZNANJE / Priznanje nakon 67 godina braka: 95-godišnjak prekinuo šutnju i otkrio da je homoseksualac

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Roman je svoju priču i priznanje podijelio s YouTuberom Daveyem Waveyem

4.3.2017.
21:40
YouTube/Screenshot
VOYO logo

Poznati član YouTube zajednice Davey Wavey podijelio je putem videointervjua priču s 95-godišnjim Romanom koji je nakon 67 godina braka odlučio otkriti da je zapravo homoseksualac. Wavey, koji je i sam homoseksualac, za priču je čuo od Brandona Grossa, Romanovog unuka te je odlučio istražiti zašto je Roman sada prekinuo svoju šutnju.

Roman je Waveyu rekao kako je svoje seksualne orijentacije svjestan od svoje pete godine  i da svoju priču želi podijeliti sa svijetom, a pritom je otkrio kako je i njegova obitelj reagirala na priznanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam im da sam rođen kao gay i da sam to bio cijeli život. Ispričao sam im cijelu svoju tragičnu životnu priču i razumjeli su", rekao je Roman. Ovaj 95-godišnjak je priznao kako traži partnera, no da mu je važno srce te osobe i da želi "poći na spavanje s nekim pored sebe, ni zbog čega drugog nego da znam da je nekome stalo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Weavy je za BBC rekao kako se radi o nevjerojatnoj priči. "Ovo je priča o trijumfu čovjeka koji se nakon devet desetljeća oslobodio tereta tajne." Romanov unuk Brandon snima i film koji nosi naziv #Na putu prema van" i koji prati priču o Romanu, kompeksnosti ljubavi i braka, kao i o čuvanju obiteljskih tajni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo