Zov prirode / Procurilo iz Elizejske palače: prvi francuski pas pomokrio se u kamin usred sastanka Macrona i troje ministara

Usred razgovora premijera i troje ministara, pas Nemo podigao je stražnju nogu i, ne odoljevši zovu prirode, bučno se pomokrio u kamin, uz glasan smijeh četvero prisutnih

23.10.2017.
10:10
VOYO logo

Udomljeni pas Nemo, što ga je pod svoj predsjednički krov primila obitelj Macron, bučno se pomokrio u kamin u zlatnome uredu Elizejske palače za trajanja sastanka premijera Macrona i troje njegovih ministara. Mediji su bili oduševljeni.

Sve su zabilježile kamere, pa je Nemo postao zvijezda Youtubea. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvogodišnji mješanac ptičara i labradora kojega su Brigitte i Emmanuel Macron udomili u kolovozu, usred razgovora premijera i troje ministara podiao je stražnju nogu i, ne odoljevši zovu prirode, bučno se pomokrio u kamin, uz glasan smijeh četvero prisutnih. 

"Baš sam se pitala otkud stiže taj zvuk", rekla je mlada ministrica ekologije Brune Poirson, a ministar Julien Denormandie ozbiljna izraza lica Macrona je upitao "događa li se to često". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eto, vi ste razlog tomu... što se moj pas ponaša sasvim neprimjereno", odgovorio mu je, glasno se smijući Macron, a potom nastavio o ozbiljnim temama. 

Nemo nije prvi predsjednički ljubimac koji u Elizejskoj palači "pravi probleme". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Psi bivšega predsjednika Nicolasa Sarkozyja izgrizli su i izgrebli neprocjenjivo vrijedan namještaj i tepihe u palači, čija je restauracija stajala desetke tisuća eura, a maltezer Jacquesa Chiraca morao je napustiti Elizejsku palaču nakon što je više puta napao svojeg vlasnika, nezadovoljan premještajem u manji životni prostor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo