zanimljiv eksperiment / 'Prolaze me trnci!' Amerikance pitali koji im je najseksi slavenski jezik, evo kako je prošao hrvatski

Amerikanci su morali imati povez preko očiju dok su ih svojim glasovima i materinskim jezikom pokušali zavesti Hrvat, Srbi, Čehinje, Rus, Bugarin, Ukrajinka i Poljakinja

7.3.2018.
10:05
VOYO logo

Ekipa s YouTube kanala "Dating Beyond Borders" odlučila je provesti eksperiment nakon neprestanih diskusija koji je jezik najzanimljiviji, najseksi ili najgrublji. Upravo zato su odlučili okupiti Amerikance i Slavene - Amerikanci su morali imati povez preko očiju dok su ih svojim glasovima i materinskim jezikom pokušali zavesti Hrvat Tony, Srbi Mila i Nikola, Čehinje Terezie i Katerina, Rus Ivan, Bugarin Ivo, Ukrajinka Anna i Poljakinja Natalia.

"Ajme, ti si ona koju sam tražio cijeli život. Imaš sjajne oči, krasnu figuru. Ne mogu živjeti bez tebe, jedva mogu disati bez tebe", govorio je zavodljivo Hrvat Tony, a Amerikanku je to oborilo s nogu iako ga ništa nije razumjela: "Oh, Bože, prolaze me trnci!" komentirala je. Naposljetku je dodala: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš je dramatično zvučalo, molim te, pričaj mi još malo." Logično, odabrala je hrvatski jezik kao najseksi, ali najbolje je prošao srpski. Neki su odabrali ruski i poljski jezik.

Zanimljiv eksperiment možete pogledati ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo