6. ožujka / Promocija albuma 'Plafon': Kandžija otkrio goste na velikom koncertu u klubu Boogaloo

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Publiku će prije Kandžijina nastupa zagrijati reper Pendrek iz Zagreba

4.3.2020.
16:19
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Svega nekoliko dana prije velikog koncerta na kojem će promovirati aktualni i za Porina nominirani album „Plafon“, Kandžija otkriva goste koji će mu se 6. ožujka pridružiti u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Publiku će prije Kandžijina nastupa s bendom zagrijati reper Pendrek iz Zagreba, član hip-hop kolektiva "40industry" i lokalna legenda osebujnog stila koja uvijek donosi vrhunski live nastup uz nevjerojatnu komunikaciju s publikom. Iza sebe ima debitantski album "Hitovi i himne" (2017.), a uskoro mu izlazi novi materijal koji će se djelomično predstaviti i na Kandžijinoj promociji albuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pendrek – „Cigare“

Kao gost će nastupiti tajanstveni narator Stranac iz Zagreba s trenutnom adresom u Irskoj. Motiviran da dokumentira svoj život i iza sebe ostavi nešto što smatra vrijednim, stvara konceptualni album „Dublin“ (2016.) na kojem daje kreativan uvid u svakodnevni život hrvatske emigracije. Nasljednik “Matan” (2018.) intenzivan je, uznemirujuć i izrazito emotivan album, posveta ocu umrlom od raka. Glazbeni kritičari pisali su da ga je „nemoguće slušati bez suza u očima“, baš kao što je Stranca nemoguće staviti u žanrovsku ladicu i uopće ga zvati reperom, pjevačem, pjesnikom, već jednostavno -unikatnim umjetnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stranac – „Još ništa se ne zna“

Kandžiji će se na pozornici pridružiti Barbara Vlainić i Daria Cossetto na violinama koje sudjeluju i u aktualnom videospotu za Kandžijin singl „Bambus i kavijar“. Za warmup i afterparty zadužen je DJ Fu (Roots in session).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandžija – „Bambus i kavijar“ (Official Video)

"Ljudi mogu očekivati naš najjači koncert dosad i jedno veliko slavlje! Što se tiče gostiju, izabrao sam ljude koji su kvalitetni i zaslužuju pozornost - novi su, svježi i nisu jedni te isti koji se pojavljuju svuda. Puno smo radili na 'Plafonu' i svaki naš susret i koncert je proslava, ali ovo će stvarno biti posebno. Dugo se pripremamo i jedva čekamo petak!" - izjavljuje Kandžija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SATNICA
21:00h vrata / warm up w. DJ Fu (Roots in session)
22:00h Pendrek
22:45h Kandžija
00:45h after w. DJ Fu (Roots in session)

Album „Plafon“ dostupan je digitalno na Youtubeu i streaming servisima  te u fizičkom CD obliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ULAZNICE
U pretprodaji po cijeni od 50 kuna u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) te online u sustavu Entrio. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 70 kuna.

Koncert organizira Dostava Zvuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo