PONIJELA I MAČETU / Provalila bivšem dečku u stan: Zaskočila ga s leđa i natjerala da skine odjeću

Image
Foto: Facebook

Kad se napokon pojavio u stanu, Mears je zaskočila mladića s leđa s mačetom u ruci i natjerala da skine odjeću

27.6.2018.
10:00
Facebook
VOYO logo

Pomahnitala djevojka iz Montane naoružana mačetom provalila je u stan svog bivšeg dečka i prisilila ga na seks.

Samantha Mears (19) naći će se uskoro pred sudom gdje će odgovorati za kaznena djela provale, oružanog napada i protupravnog oduzimanja slobode koje je počinila tijekom bizarnog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema kaznenoj prijavi, tinejdžerica je upala u stan svog bivšeg dečka dok je on bio odsutan. Kad se napokon pojavio, Mears ga je zaskočila s leđa s mačetom u ruci i natjerala da skine odjeću. Žrtva je kasnije policiji rekla da je surađivala s Mears jer se bojala za svoju sigurnost i jer je mislila kako nema šanse da neozlijeđena pobjegne svojoj napadačici, piše Daily Mail.

Nakon što je mladića odvukla u krevet, Mears je navodno svukla hlače, te ga, držeći mačetu, natjerala na seks. On se tome opirao, ali neuspješno. Kazao je da ga je čak ugrizla za rame dok ju je pokušavao maknuti sa sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši partneri su se zatim posvađali, a djevojka je u napadu bijesa strgnula komad tapete sa zida i urinirala po mladićevom krevetu. Mladić je u jednom trenutku uspio nazvati policiju i zazvati pomoć, a svojoj otimačici je kazao da priča s prijateljem. Iskoristio je priliku i pobjegao iz stana. Kad je stigla policija, djevojka je rekla da ju je oteo bivši dečko i da joj je dao mačetu da se osjeća sigurnije.

Policija je utvrdila da djevojka ima očitih psihičkih problema i da je u trenutku privođenja bila neuračunljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mears je trenutno u zatvoru, a na slobodu može ako plati 50.000 dolara jamčevine. Dobila je zabranu približavanja bivšem dečku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo