Neprihvaćanje okoline / Prva indijska transrodna ravnateljica morala dati otkaz: kolege se nikako nisu mogli nositi s njenim novim identitetom

Image
Foto: Twitter

Kao razlog je navela neprihvaćanje od strane profesora i studenata što je dovelo do velikog psihičkog stresa te da su sve njene odluke bile zasjenjene njenom transrodnošću

30.12.2016.
11:07
Twitter
VOYO logo

Dr. Manabi Bandopadhyay radila je kao ravnateljica na fakultetu za žene Krishnagar, no nakon duljeg truda kako bi je netko prihvatio, morala je odustati i podnijeti ostavku.

Kao razlog je navela neprihvaćanje od strane profesora i studenata što je dovelo do velikog psihičkog stresa te da su sve njene odluke bile zasjenjene njenom transrodnošću. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandopadhyay je prva transrodna ravnateljica u obrazovnoj ustanovi u Indiji. Godine 2003. otišla je na operaciju promjene spola dok je radila kao profesor u istom okrugu. 

Bandopadhyay je optužila indijsku zajednicu za mučenje i fizičko zastrašivanje na svakom koraku njenog života, prenosi Mashable.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su moje kolege bili protiv mene. Neki studenti su bili protiv mene. Pokušala sam vratiti disciplinu i atmosferu obrazovanja na fakultetu", izjavila je Bandopadhyay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo