politički transfer / Razgolićena Slađa prešla u Pernarove redove: 'On je najzgodniji političar'

Image
Foto: Facebook

Slađa je odnedavno prešla u redove Živog zida. Aktivist Ivan Pernar i ona su se tako ovo ljeto zabavljali pa su odlučili na društvenim mrežama podijeliti svoje ljetne radosti

17.8.2015.
14:28
Facebook
VOYO logo

Slađana Petrušić, inače poznato lice emisije Željka Malnara 'Noćna mora', u lipnju je zablistala u Starogradskoj vijećnici, gdje je plijenila sve poglede.

Krajem svibnja imenovana je glasnogovornicom Gospodarske stranke, a u Vijećnicu je stigla u društvu predsjednika stranke Stjepana Gnječa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, odnedavno je prešla u redove Živog zida. Aktivist Ivan Pernar i ona su ovo ljeto proveli zajedno pa su odlučili sa svima na Facebooku podijeliti svoje radosti.

Objavili su fotografije na kojima se grle, a ona mu sjedi u krilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stjepan Gnječ iz Gospodarske komore obrušio se na na Slađu poručivši joj: "Prema slici kojom si se hvalila ovih dana na društvenim mrežama izgleda mi 'da je Živi Zid ušao u tebe', puno prije nego ti misliš da si ušla u njega!?" napisao je Gnječ u priopćenju te kao dokaz priložio fotografiju na kojoj Slađa ljubi Pernara.

Pernar mu je na svome Facebooku napisao da je ovo seksističko vrijeđanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko god poznaje Slađu, zna da nema iskrenije i jednostavnije djevojke, s njom imam isključivo prijateljski odnos i mogu samo dobro reći o njoj", napisao je Pernar.

Živi bili pa vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo